Vintage rugzakken

Vintage rugzakken

Vintage tassen groeien weer in populariteit. Steeds vaker duiken dit soort tassen op in het straatbeeld. Zelfs bekende modelabels zijn weer begonnen met het ontwerpen van nieuwe modellen. Wanneer je denkt aan een vintage tas kom je natuurlijk uit bij een vintage rugzak. Na een tijd waarin iedereen er een had was er een lange periode niks. Tegenwoordig is de vintage rugzak weer een echte eye-catcher!

 

Authentieke vintage tassen

Vintage rugzakken laten je oude tijden herleven. Het uiterlijk van de tassen nemen je mee naar de jaren ’60, ’70 en ’80. Een periode met een geheel eigen stijl. Vintage rugzakken zijn een van de meest authentieke tassen die er te vinden zijn. Vaak worden de producten volledig met de hand gemaakt. Mocht er verwarring zijn over de betekenis van het woord vintage. Alle vintage tassen zijn splinternieuw en beschikken over een klassiek uiterlijk. Het zijn dus geen tweedehands tassen.

Leren Rugzak Savona Medium Cognac Leren Rugtas Pianosa Cognac Leren Rugzak Tirano Coffee
     
Marington
Marington
Marxter
€109,95
€179,95
€179,95

 

De voordelen van een rugzak

Een retro rugzak is qua uiterlijk uniek, maar een retro tas alleen is niet voldoende. Gelukkig beschikken rugzakken over veel voordelen. Zo beschikken rugzakken over een groot hoofdvak waar veel spullen in mee kunnen worden meegenomen. Daarnaast zijn er enkele handige vakken voor kleinere spullen zoals sleutels of schrijfmaterialen. Rugtassen zijn ook nog eens gemakkelijk te dragen door de twee schouderbanden. De twee banden ontlasten je lichaam zelfs door een perfect gewichtsverdeling. Alle puspunten bij elkaar maakt de rugtas een zeer praktische tas die geschikt is voor veel doeleinden.

Leren Rugtas Imperia Rood Leren Rugtas Ossola Bruin Pratesi Montalbano Rugzak Bruce Blue
     
Marington
Marington
Pratesi
€129,95
€299,95
€409,00

 

Leer of canvas?

Mocht je kiezen voor een vintage rugzak is het belangrijk om te bepalen welk materiaal het beste bij jou past. Leren vintage tassen beschikken over een stijlvol uiterlijk. Leer heeft natuurlijk ook specifieke eigenschappen. Is een leren vintage tas iets te klassiek voor je? Een vintage tas van canvas heeft het authentiek uiterlijk, maar heeft tevens een stoere look.

Vintage rugzakken zijn online verkrijgbaar bij Marington!