Donkerbruine herentassen

Donkerbruine herentassen voor het werk

In de collectie donkerbruine herentassen zijn heel wat modellen te vinden die je gebruikt voor het werk. Zo zijn er zeer mooie en stijlvolle laptoptassen uitgevoerd in glanzend donkerbruin leer waarin je met veel plezier je laptop en andere benodigdheden meeneemt. Heb je geen laptoptas nodig, maar wel een werktas? Dan kies je voor een donkerbruine aktetas. Zeer gebruiksvriendelijk dankzij de vele vakken en vooral heel praktisch. De donkerbruine herentassen voor het werk zijn in de hand te dragen of over de schouder als schoudertas, dankzij de in lengte verstelbare draagband.

Tassen voor je vrije tijd

Ben je veel op reis? Een weekendje weg met je lief of met de mannen naar een sportkamp? Dan is het wel heel fijn om een goede koffer, weekendtas of sporttas te hebben. De donkerbruine herentassen voor sport en reizen zijn zeer comfortabel en fijn in gebruik. De donkerbruine weekendtas bijvoorbeeld hebben een groot vak, zodat je heel snel een toilettas, handdoeken en kleding inpakt. Ook zeer handig als sporttas, want alles past er in wat je maar nodig hebt voor de sportschool of de sportclub. De grote lederen donkerbruine koffers gebruik je natuurlijk voor heerlijke vakanties. Leer is een zeer fijn materiaal om kleding en schoenen in te vervoeren, omdat het ademt. Hierdoor blijven vocht en luchtig niet in de tas en je kleding achter. Dat is wel zo fijn als je lederen donkerbruine herentassen gebruikt als sporttas.

Donkerbruin: luxe kleur voor mannen

De kleur donkerbruin is natuurlijk en mannelijk. Het is echter robuuster dan lichtbruin – net als zwarte koffie robuuster is dan koffie met melk – en heeft meer charme dan zwart omdat het toch net een beetje vriendelijker is. De luxe kleur glanst ook prachtig in de lederen uitvoeringen. Maar er zijn ook uitvoeringen met een matte finish, waarbij het donkerbruin niet glanst, en donkerbruine herentassen van suède. De bijpassende kleuren sluitingsmaterialen zorgen ervoor dat iedere tas even chic is. Daar wil je zeker mee gezien worden.