Blauwe damestassen

De leukste blauwe damestassen online shoppen

De keuze voor een blauwe tas is unieker dan bijvoorbeeld zwart of bruin. Vind je blauw misschien toch wel een beetje te heftig voor een tas? Als je voor donkerblauw of navy kiest, zal je tas een rustige uitstraling behouden. Ook blauwe damestassen met grijstinten erdoorheen, zullen het goed doen bij een neutrale garderobe.

Met een blauwe damestas combineer je er makkelijk op los

Houd jij wel van een kleurtje? Ga dan bijvoorbeeld voor een blauw schoudertasje die groot genoeg is om je dagelijkse benodigdheden in kwijt te kunnen, maar die ook weer licht en klein is zodat je hem iedere dag en overal mee naartoe kan nemen. Naast lichtblauw kun je ook voor blauw met violet-tinten gaan, waardoor je tas bijna paars lijkt. Binnen het blauwe spectrum valt er dus veel te kiezen, voor zowel kleurliefhebbers als neutrale kledingdragers. Voor de kleurrijke dames laat een blauwe damestas zich erg goed combineren met bijvoorbeeld rood, groen, geel of oranje. Voor een neutraal-kleurige outfit staat een blauwe damestas goed bij kleuren als grijs, wit en beige.

Kies jij voor leer of suède?

Naast kleur, kan het design en het materiaalgebruik van een tas ook voor een bepaalde uitstraling zorgen. Zo kun je bijvoorbeeld voor een blauwe damestas kiezen die gemaakt is van zacht suède, waardoor het geheel ook een lieve uitstraling krijgt. En ben jij wat stoerder? Ook dan kun je met een blauwe damestas wegkomen, door bijvoorbeeld een blauwe rugzak te kiezen gemaakt van onbewerkt leer. Wil je graag een speciale tas? Kies dan voor leer dat bewerkt is met een slangen of reptielen design, waardoor de tas een leuk reliëf krijgt. Of wat dacht je van een blauwe schoudertas versierd met kwastjes en kraaltjes, voor een bohemian look? Maar ook als je op zoek bent naar een mooie werktas, zul je met een blauw exemplaar goed slagen! Kies in dat geval voor een laptoptas of chique schoudertas. Een blauwe damestas staat erg professioneel en je zult niet met de massa meelopen, die een zwarte of bruine werktas heeft!