Zwarte weekendtassen

Grote collectie zwarte weekendtassen

Zwarte weekendtassen komen altijd van pas. Je kunt hem niet alleen gebruiken als je een weekendtrip met vriend(in)en op de planning hebt staan, maar ook als je bijvoorbeeld een zakenreis hebt of als handbagage. De meeste weekendtassen hebben naast twee handvatten ook nog een (afneembare) schouderriem, dus kun je de tas makkelijk overal mee naartoe nemen. Kies voor een leren exemplaar als je een duurzame weekendtas wil hebben, want leer is erg slijtvast en gaat lang mee.

Klassieke zwarte weekendtas

Houd je van een vintage en klassieke stijl? Kies dan voor een zwart leren weekendtas met een scharnieren sluiting aan de bovenkant! Door de sluiting aan de bovenkant heeft de tas een grote opening en lijkt het op een dokterstas, alleen dan in het groot. Vooral als je deze zwarte weekendtas vaker gebruikt, zal het leer een aantal krasjes en vouwen vertonen en een zogeheten 'patina' ontwikkelen. Dit maakt de zwarte tas uniek en zal de vintage look helemaal ten goede komen, waardoor het lijkt alsof je echt een vintage exemplaar hebt!

Minimalistisch, strak en tijdloos

Ben je meer op zoek naar een minimalistische weekendtas? Ook dan kun je met een zwarte weekendtas niet de mist in gaan. Zwart is natuurlijk DE basiskleur bij uitstek voor veel minimalisten. Ga voor een minimalistisch design zonder al te veel ritsen, vakjes en naden. Echter zijn de meeste weekendtassen ergonomisch en handig ingedeeld, dus de vakjes en ritsen hebben vaak wel een functie. Als je bijvoorbeeld vaak schoenen mee wil nemen, kan het handig zijn om een weekendtas te nemen met dubbele bodem. Je kunt de weekendtas dan openritsen aan de onderkant en dan zul je nog een laagje hebben waar je nog extra spullen (zoals schoenen dus) kunt opbergen. Ook kunnen vakjes en ritsen aan de voorkant van de weekendtas handig zijn om dingen in op te bergen die je snel bij de hand moet hebben, zoals opladers, pasjes, telefoon, etc. Kortom, een zwarte weekendtas is de ultieme accessoire om mee te nemen op korte reisjes en staat super elegant en netjes bij iedere garderobe! Er zijn speciale dames weekendtassen en heren weekendtassen, daarnaast zijn er ook fraaie bijpassende toilettassen.