Muurstickers

Muurstickers

Heb je de kinderkamer, slaapkamer of je kantoor net af maar ontbreekt er toch nog iets? Dan kan het toepassen van een muursticker een groot verschil maken! Met een muursticker heb je binnen een handomdraai een nieuwe twist gegeven aan de sfeer van de kamer. Ten opzichte van het schilderen van een wand dat al snel uren kost, bespaart een muursticker een hoop tijd en moeite. Een fraaie muursticker geeft de mogelijkheid een babykamer, kinderkamer, woonkamer of zelfs een kantoor een compleet nieuwe uitstraling te geven. Vrijwel alle ontwerpen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen. Mocht je toch weer uitgekeken zijn op de muursticker, dan kun je hem ook weer gemakkelijk verwijderen.

 

Muurstickers met krijtverf

Er zijn diverse muurstickers te verkrijgen. Haal de natuur in huis met een prachtige kleurrijke boom of juist een strak design voor op het kantoor. Bij een aantal muurstickers worden haakjes meegeleverd zodat deze ook als kapstop gebruikt kunnen worden. Verder zijn er ook muurstickers voorzien van krijtverf. Dit kan erg leuk zijn voor de kinderen om op te tekenen of juist om boodschappenlijstjes en afspraken op te zetten. Dit maakt het dan ook mogelijk om de sticker zowel in de kamer als in de keuken te gebruiken.

Schoolbordsticker Chalkboard Tree 1 Grijs Schoolbordsticker Kitchen Skirt Muurstickers Fabric Friends Tree Lichtroze
     
KEK Amsterdam
KEK Amsterdam
KEK Amsterdam
€129,95
€49,95
€99,95

 

Glow-in-the-dark muurstickers

Naast de mooie natuurstickers zijn er ook glow-in-the-dark muurstickers te verkrijgen. De muurstickers brengen het kind in je weer naar boven. De stickers zijn overdag vrolijk en sfeervol en onthullen zichzelf in een magisch groen licht zodra de lichten uitgaan.

Muursticker Glow-In-The-Dark Glowbot Mercury Mike Muursticker Forest Friend Bear XL Groeimeter muursticker Safari Friends Growth Chart 2
     
KEK Amsterdam
KEK Amsterdam
KEK Amsterdam
€119,95
€79,95
€59,95

 

Dierenstickers

De muurstickers met afbeeldingen van dieren mogen ook zeker niet ontbreken. Deze zijn erg leuk voor in de kinderkamer en voegen iets toe aan de ruimte. Je kunt ervoor kiezen een sticker te nemen van een groot dier of juist te kiezen voor een samenstelling van verschillende dieren bij elkaar. Tenslotte zijn er ook groeimeter stickers te verkrijgen. Hier kun je traditioneel de groei van je kind samen bijhouden. Een voorbeeld van deze stickers is hierboven rechts te zien. Benieuwd geworden naar de muurstickers? Bekijk dan nu het ruime assortiment!

Muurstickers zijn online verkrijgbaar bij Marington!