Groene herentassen

Stijlvolle groene herentassen online shoppen

Als je een mooie herentas in het groen zoekt, dan kun je kiezen voor een groene aktetas of messenger bag. Je kunt eventueel ook kiezen voor een groene laptoptas waar een gewatteerde laptopvak in zit, mocht je een laptop mee willen nemen. Een groene herentas staat erg chique en is unieker dan een standaard zwarte of bruine werktas. De groene kleur staat erg mooi bij bijvoorbeeld bruine, beige, zwarte of grijze kleuren. Ook donkerblauw doet het goed. Een groene tas staat dus erg mooi bij alle 'kantoorkleding-kleuren'! Ben je nog steeds niet overtuigd van groen? Beeld je dan eens olijfgroen of khaki groen in. Dit soort groen heeft wat bruintinten erdoorheen zitten, waardoor de kleur een stuk neutraler wordt. Je hoeft dus niet gelijk met een gifgroene mannentas rond te lopen. Groen met bruintinten of grijstinten erdoorheen zijn een verfrissende en moderne twist op klassiek bruine of zwarte tassen!

Groene rugzakken...de typisch groene herentas

Ben je op zoek naar een rugzak? Ook dan staat een groene kleur helemaal niet verkeerd! Ga bijvoorbeeld voor een leren olijfgroene rugzak. Rugzakken kunnen soms een betere keuze zijn dan messenger bags of aktetassen, omdat een rugzak het gewicht gelijkmatig verdeeld over je twee schouders. Op deze manier overbelast je niet een bepaalde schouder en zul je minder snel last hebben van pijn. Een rugzak is dus een goed idee als je bijvoorbeeld een zware laptop en veel papierwerk mee moet nemen naar je werk. Uiteraard is een rugzak ook geschikt als schooltas voor studenten, zeker de rugzakken van Herschel!

Groene leren herentassen

Kies voor een leren exemplaar die duurzaam en erg stevig is, want waarschijnlijk wil je geen gedoe hebben met het netjes en schoon houden van je tas. Tassen van andersoortig materiaal zoals kunststof zullen meestal erg smoezelig worden wanneer ze een beetje versleten zijn, maar bij leer zal dit niet het geval zijn. Leer kan namelijk gewoon tegen een stootje en slijtageplekken staan juist charmant op het leren materiaal. Daarnaast vallen vlekken op een groene oppervlakte niet op, dus kun je de tas gewoon overal mee naartoe nemen zonder dat 'ie snel vies lijkt! Welke man wil dit nu niet?