Italië is natuurlijk bij uitstek het land van de mode & design, denk aan bekende modehuizen als Prada, Gucci en Armani! De regio Toscane (en in het bijonder de stad Florence) in het hart van Italië staat bekend om de uitmuntende kwaliteit lederen producten. Voorbeelden van deze lederwaren zijn meubelen, kleding, schoenen, accessoires en natuurlijk leren tassen. Deze tassen worden volgens eeuwenoude tradities en met de hand gemaakt. Echt Italiaans vakmanschap en design en beroemd over de hele wereld! Hoogwaardig Italiaans leer wordt vaak gebruikt door de modehuizen die veelal gevestigd zijn in Milaan, hierdoor wordt Italiaans leer vaak geassocieerd met kwaliteit, mode en goede smaak.

Italiaanse tas

Leren Reistas Siena Zwart
Er zijn uiteraard diverse modellen tassen verkrijgbaar, voor iedere gelegenheid is er wel een specifieke en geschikte tas te vinden. Denk hierbij aan Italiaanse aktetassen voor naar je werk, belangrijke vergadering of opleiding. Prachtige Italiaanse damestassen of Italiaanse handtassen voor een uitje, etentje of feestje. Een Italiaanse laptoptas voor het veilig opbergen en transporteren van je laptop, iPad of andere tablet. Stoere en strakke Italiaanse herentas voor de modieze man! Of toch een Italiaanse schoudertas voor tijdens het winkelen met je vriendin? Voor welke Italiaanse tas ga jij?

De meeste Italiaanse tassen worden gemaakt van echt kalfsleer, waarbij alleen de beste en mooiste huiden worden geselecteerd. Dit resulteert in tassen van de hoogte kwaliteit die gedurende het gebruik in een prachtige staat blijven.

Italiaanse tassen

Leren Schoudertas Grosetto Roodbruin
Erg populair zijn de tassen van het Italiaanse merk Pratesi, zeer exclusief en de hoogste kwaliteit. Van een echte Pratesi tas zult u jarenlang plezier hebben! Vooral de zeer luxe aktetassen, aktekoffers en laptoptassen van Pratesi zijn erg in trek bij de zakelijke gebruiker. Van fraai gepolijst kalfsleer tot aan leer met een 'aged & vintage' look welke de tas een karaktervolle uitstraling geeft. Pratesi tassen zijn altijd afgewerkt met oog voor detail en met de beste accessoires.

Marington.nl heeft een grote collectie Italiaanse tassen, diverse modellen van zeer hoge kwaliteit en eenvoudig online te bestellen.