klein naar groot

Leren schoudertassen, van klein naar groot

Leren tassen zijn er in allerlei soorten en maten. Dit artikel gaat over leren schoudertassen. Ook die zijn er in veel verschillende varianten en kleuren. Er is voor elke gelegenheid, voor iedereen wel een geschikte leren schoudertas te vinden. Het makkelijke van een schoudertas is dat ze comfortabel te dragen zijn, je altijd ruimte hebt voor wat extra spulletjes en je toch je handen vrij hebt. Een onmisbaar item dus!

Leren schoudertassen hebben een aantal voordelen ten opzichte van schoudertassen van andere materialen. Ten eerste zijn leren schoudertassen heel sterk. Leer is een natuurlijk materiaal en scheurt niet snel. Daardoor kun je heel lang plezier hebben van je leren tas. Daarnaast worden leren tassen vaak mooier door het gebruik. Het leer heeft van zichzelf al een mooie uitstraling, maar wordt door het gebruik nog mooier en uniek. Het is wel verstandig om af en toe je leren schoudertas te onderhouden, om de tas mooi en verzorgd te houden. Het beste onderhoud verschilt per leersoort, maar het gaat meestal om een beschermende spray of een verzorgende crème. Ook is leer een heel veelzijdig product. Verschillende soorten leer hebben elk hun eigen uitstraling, van chique tot stoer.

Kleine schoudertasjes

Een klein leren schoudertasje is onmisbaar. Het is ideaal om je sleutels, je portemonnee en je telefoon in te kunnen meenemen als je even weggaat. Ook zijn ze handig voor een feestje. Het geeft je net een beetje extra ruimte, terwijl het tasje bijna niks weegt.

Visconti Drew Small Oil Brown Visconti Schoudertas S6 Oil Brown HJ de Rooy Schoudertas 482713 Coffee
     
Visconti
Visconti
HJ de Rooy
€64,95
€44,95
€44,95

 

Middelgrote schoudertassen

Soms is iets meer ruimte prettig, voor als je iets meer moet meenemen dan je sleutels en je portemonnee. Denk bijvoorbeeld aan je lunch die mee moet naar school of naar je werk. Ook van een middelgrote leren schoudertas kun je jaren plezier hebben!

HJ de Rooy Schoudertas 752879 Taupe HJ de Rooy Schoudertas 752977 Marlin Blue Visconti Hannah Schoudertas Brown
     
HJ de Rooy
HJ de Rooy
Visconti
€99,95
€119,95
€98,95

 

Grote schoudertassen

Veel vrouwen komen toch vaak ruimte tekort in hun schoudertas. Er moet van alles mee: een flesje water, make-up, zakdoekjes, pleisters en medicijnen, een kleine paraplu en ga zo maar door. En als je gaat shoppen, moeten er eigenlijk ook nog wel wat nieuwe aankopen in je eigen tas passen... Kortom, een grote leren schoudertas is een must! Zo kun je met een gerust hart heel veel benodigde – en iets minder benodigde- spullen comfortabel meenemen.

DR Amsterdam Schoudertas 783106 Moro Offermann Tosca Schoudertas Zwart Visconti Alfie Messenger Bag Large Sand
     
HJ de Rooy
Offermann
Visconti
€169,95
€329,00
€154,95

 

Kijk voor een grote collectie leren schoudertassen op Marington.nl