MIQUE tas

MIQUE, een uniek merk

Wie op zoek is naar een bijzondere, stijlvolle en luxe damestas die ook nog eens praktisch is, moet eens kijken naar het merk MIQUE. MIQUE is een tassenmerk dat in 2011 is opgericht door Mieke Timmermans. Het is een Nederlands merk en de tassen worden ontworpen door jonge designers uit Europa.

MIQUE is in Nederland nog een vrij onbekend merk en dat is eigenlijk ontzettend jammer! De damestassen en portemonnees van MIQUE voegen namelijk echt iets bijzonders toe aan je outfit. De tassen hebben een handig model, waardoor de tassen heel makkelijk zijn voor dagelijks gebruik. Toch stralen deze tassen ook luxe en elegantie uit, waardoor je je kunt onderscheiden van andere vrouwen.

Struisvogelleer

De tassen van MIQUE worden allemaal met de hand gemaakt, waarbij kwaliteit heel belangrijk is. De tassen zijn gemaakt van sterk en soepel leer. Wat de tassen van MIQUE extra bijzonder en herkenbaar maakt, zijn de details van struisvogelleer. Dit leer kenmerkt zich door de kleine, donkere bobbeltjes in het leer. Struisvogelleer is heel soepel en sterk, waardoor het goed gebruikt kan worden voor tassen en portemonnees. Bij een product van MIQUE krijg je altijd een certificaat van echtheid, waardoor je zeker weet dat je een product met echt struisvogelleer in je bezit hebt.

Hieronder zie je een aantal portemonnees van MIQUE, waarbij de details van struisvogelleer duidelijk te zien zijn.

 

Mique Sweden blue Mique Boston black Mique Boston camel
     
MIQUE
MIQUE
MIQUE
€138,00
€138,00
€138,00

 

Wintercollectie MIQUE

De nieuwe wintercollectie van MIQUE bestaat uit een serie prachtige damestassen en portemonnees in de kleuren ‘camel’, zwart en blauw. Alle modellen zijn geïnspireerd door en vernoemd naar landen en bekende wereldsteden. Een van de damesportemonnees heet bijvoorbeeld ‘Sweden’ en bij de tassen zie je onder andere de namen damestas Copenhagen en laptoptas Hong Kong tegen. De tassen hebben handige korte hengsels, maar ook een schouderband. Aan de binnenkant vind je handige vakjes en de tassen zijn goed af te sluiten met een rits.

Hieronder zie je een kleine selectie van MIQUE damestassen.

Mique Copenhagen blue Mique Praque black Mique Dubai camel
     
MIQUE
MIQUE
MIQUE
€289,00
€279,00
€210,00

 

Kijk voor nog meer MIQUE tassen op Marington.nl