MYOMY PAPER BAG

MY PAPER BAG: een heel goed kerstcadeau

MYOMY is een bijzonder merk dat dit jaar al 7 jaar bestaat! 7 jaar geleden, toen het merk werd opgericht, heette MYOMY nog Goodforall. Het belangrijkste voor Goodforall was het bijdragen aan het creëren van een betere wereld met behulp van het maken van tassen. Dit wilden ze bereiken door zo’n mooi ontwerp tas te maken, dat die tas zo vaak verkocht zou worden dat het voor veel werkgelegenheid zou zorgen in India. En dat is ze gelukt! Het populaire model MY PAPER BAG werd ontworpen door Ramon Middelkoop en de PAPER BAG is inmiddels niet meer weg te denken uit het straatbeeld. In de loop van de jaren zijn er al heel veel modellen van de MY PAPER BAG bij gekomen, waardoor er vandaag de dag al meer dan 100 gezinnen zijn die een beter leven hebben kunnen opbouwen dankzij MYOMY.

MYOMY milieuvriendelijk

Daarnaast wordt er door MYOMY continu gewerkt aan verbeteringen voor het looiproces, waardoor het leerlooien steeds milieuvriendelijker wordt. Het zijn dus echt hele goede tassen die bijdragen aan een betere wereld en er daarnaast ook nog eens prachtig uit zien! De MYOMY PAPER BAG is daarom een prachtig product om aan iemand cadeau te geven. December is de maand van de feestdagen, van het licht en van de cadeautjes! De MY PAPER BAG is het ultieme cadeau voor de ontvanger van de tas, maar het geven van een PAPER BAG is ook een bijdrage aan een betere wereld. Je geeft de makers van de PAPER BAG dus eigenlijk ook een soort cadeau!

7 jaar MY PAPER BAG

Omdat MYOMY nu al 7 jaar bestaat en 7 voor hen een heel belangrijk getal is, doen ze iets extra’s voor de kopers van MYOMY PAPER BAGS. In elke tas vind je een zilveren ticket in de vorm van een ansichtkaart, die je met je gegevens kunt opsturen naar MYOMY. Als je deze kaart hebt opgestuurd, maak je kans op het winnen van een gepersonaliseerde PAPER BAG! Er worden 7 van deze gepersonaliseerde tassen weggegeven, die door de winnaars zelf ontworpen mogen worden in samenwerking met Ramon Middelkoop. Deze actie loopt nog tot en met 15 december, dus bekijk snel onze prachtige collectie MY PAPER BAG tassen. Geef iemand een PAPER BAG cadeau en maak heel veel mensen tegelijk blij!

MYOMY PAPER BAG Handbag Original MYOMY PAPER BAG Handbag Off Black MYOMY PAPER BAG Handbag Reddish Brown
     
MYOMY original
MYOMY off black
MYOMY reddish brown
€159,95
€159,95
€159,95

 

MYOMY PAPER BAG Long Handle Zip Original MYOMY PAPER BAG Long Handle Zip Dark Chocolate MYOMY PAPER BAG Long Handle Zip Blond
     
MYOMY original
MYOMY dark chocolate
MYOMY blond
€169,95
€169,95
€169,95