Pilotenkoffers

Pilotenkoffers

De pilotenkoffer is niet zomaar aan zijn naam gekomen. De koffer is uiterst populair onder de beroepsgroep die er veel en vaak gebruik van maken. Piloten hadden vaak niet al te veel bagage bij zich, maar reisden wel ontzettend veel. Pilotenkoffers waren ideaal aangezien deze tegen een stootje kunnen en er tegelijkertijd professioneel uitzien. Waar eerder enkel piloten de koffers gebruikten zijn ze tegenwoordig populair onder een grote groep, vooral zakelijke gebruikers zijn erg enthousiast.

 

Ruim & professioneel

Pilotenkoffers zijn sterk in populariteit gestegen. Dit komt mede omdat we steeds meer zijn gaan reizen en internationale contacten belangrijker zijn geworden. Wanneer je een paar dag weg bent op zakenreis is een aktetas niet praktisch en is een reistas of trolley eigenlijk te groot. Een ander verschil tussen reistassen en pilotenkoffers is dat enkele pilotenkoffers beschikken over een laptopvak. Een groot voordeel aangezien het meenemen van een laptop essentieel is. Deze eigenschappen gecombineerd met de stijl, uitstraling en gemak van een pilotenkoffer maakt het de ideale koffer voor op zakenreis.

Dermata Pilotenkoffer Nylon 7056NY Zwart Dermata Pilotenkoffer Rundleer 1338A Bruin Dermata Pilotenkoffer Aluminium 7320
     
Dermata
Dermata
Dermata
€154,95
€429,95
€159,95

 

Groot gebruiksgemak

Het gebruiksgemak van de pilotenkoffer is van zichzelf erg groot. Door de grote hoeveelheid ruimte die de koffer biedt is het niet nodig spullen op elkaar te proppen. Pilotenkoffers zijn gemakkelijk mee te nemen aan een stevig handvat. Sommige modellen beschikken daarnaast over een geïntegreerd trolleysysteem en wielen. De modellen met deze toevoegingen zijn eenvoudig mee te nemen door middel van het telescopische handvat. Een rollende pilotenkoffer is bovendien minder belastend voor het lichaam.

Alumaxx Pilotenkoffer Omega Pratesi Arnolfo di Cambio Pilotenkoffer Dark Brown Alassio Pilotenkoffer San Remo
     
Alumaxx
Pratesi
Alassio
€119,95
€989,00
€109,95

 

Verschillende materialen

Pilotenkoffers zijn er in vele soorten en maten. Ben je op zoek naar een grote pilotenkoffer of wil je graag een kleine variant? Naast het formaat is het materiaal belangrijk om rekening mee te houden. Tussen een leren pilotenkoffers en bijvoorbeeld een pilotenkoffer van aluminium zit namelijk veel verschil. Weeg daarom de voor- en nadelen goed tegen elkaar af voor een beslissing te nemen.

Pilotenkoffers zijn online verkrijgbaar bij Marington!