Grijze laptoptassen

Grote collectie grijze laptoptassen

Het ene grijs is het andere niet en daarom komen de grijze laptoptassen ook in verschillende soorten grijs. Draag je normaal veel zwart, dan is het leuk om je zwarte laptoptas eens af te wisselen met grijs! Ga bijvoorbeeld voor antracietgrijs (donkergrijs dus), want dit lijkt een beetje op zwart, maar is net weer een beetje anders. Een zwarte werkoutfit staat super chique als je er een donkergrijze laptoptas bij draagt! Draag je veel bruin, dan kun je het beste kiezen voor een grijze laptoptas met een bruinige gloed erdoor, een beetje taupe-achtig. Je laat dan de bruine kleur in je outfit terugkomen in je grijze tas, dus wordt je outfit meer een geheel. Als je bijvoorbeeld bruine schoenen hebt, is het leuk om dit bruinige een beetje terug te laten komen in je laptoptas!

Welke soort grijze laptoptas kies jij?

Er zijn veel verschillende modellen laptoptassen verkrijgbaar. Natuurlijk heb je de klassieke laptop rugzak: heel praktisch doordat je hem op je rug kunt dragen en altijd je handen vrij zult hebben. Als je je laptoptas voor je studie of werk gebruikt, moet je waarschijnlijk naast je laptop ook nog een aantal boeken, een map en je lunch meenemen. Dit wordt algauw hartstikke zwaar! Als je een rugzak gebruikt, zul je minder snel last hebben van een pijnlijke rug of schouders, omdat een rugzak het gewicht evenredig over je schouders verdeelt. Zeker de grijze laptop rugzakken van Herschel en XD Design (zie foto) zijn erg populair.

Schouder laptoptas

Uiteraard zijn er ook laptoptassen in het assortiment die je crossbody of aan de hand kunt dragen. Kies bijvoorbeeld voor een grijze schoudertas of shopper, die je ook buiten je werk of studie om kunt dragen als je een dagje gaat winkelen bijvoorbeeld! Grijs staat namelijk superleuk op blauwe jeans en een crèmekleurige blouse of trui. Verder kun je ook voor een elegante handtas met laptopvak gaan, al dan niet met lang afneembaar schouderriem. Heb je al een mooie werktas, maar zoek je gewoon een sleeve voor om je laptop? Ook dat is mogelijk! Kies een mooie grijze leren hoes voor om je laptop, zodat je hem in iedere tas kunt stoppen.