schemerlamp

Schemerlamp, een echte sfeerbrenger

In deze koude maanden voelt het alsof het de hele dag donker en grauw is. De gezelligheid moet binnen gezocht worden met de mensen om je heen. Misschien heb jij wel al een kerstboom staan of de openhaard elke avond aan. Er zijn veel factoren die het interieur, kamer en de gezelligheid kunnen beïnvloeden. Verlichting is hier een voorbeeld van. De sfeer van een kamer kan enorm omgegooid worden met het simpelweg toevoegen van een bepaalde verlichting. Een van de oudste sfeermakers binnenshuis zijn dan ook wel de schemerlampen.

Modellen en stijlen

Schemerlampen hebben dus een grote invloed op de sfeer bij jouw interieur. Vanwege de populariteit van deze lampen zijn er al veel verschillende modellen en stijlen beschikbaar, er zit vast en zeker een schemerlamp tussen die in jouw smaak valt. Naast het design van de schemerlamp is het materiaal waar de lamp van gemaakt is ook een aandachtspuntje. Het materiaal heeft namelijk invloed op de densiteit.

Hoe plaats je een schemerlamp?

Er zit wel een gedacht bij het plaatsen van de lamp. Als je een staande schemerlamp neemt dan verlicht die meer oppervlak, prachtig voor een eethoek of zithoek. Je kunt ook met het licht spelen, dit kan op diverse manieren. Plaats bijvoorbeeld lampen op verschillende hoogtes, dit zorgt voor een speels effect. Een andere manier is het plaatsen van een effectieve lichtstraal op een mooi geverfde muur, dit zal zorgen voor een mooie zachte sfeer.

Simpel toevoegen aan het interieur

De lamp is simpel om te plaatsen in huis. Je plaatst de stekker in het stopcontact en je bent al eigenlijk klaar. En als je een keer de boel wil omgooien kan je de lamp makkelijk verplaatsen door de stekker er simpelweg uit te halen. Een makkelijk, handige en mooie sfeerbrenger dus!

Bekijk onze gehele collectie schemerlampen online!

author_s_desk_lamp_sl065_-_1 izar_wit hobby_rosegoud
     
Author's Bureaulamp SL065
Bureaulamp Izar 36x27x50
Bureaulamp Hobby Ø19x78
€355,-
€85,95
€99,95

 

rochford_rosegoud manson_brons edmund_zilver
     
Bureaulamp Rochford 20x20x43
Bureaulamp Manson Ø10x60
Bureaulamp Edmund Ø10x60
€274,95
€165,95
€156,95