Leren Herentas Piacenza Donkerbruin
Een heren schoudertas is natuurlijk erg praktisch, zo kun je op een eenvoudige manier al je dagelijkse spulletjes meenemen. Maar naast de functionele kant van deze tas is het ook een uitstekende mode accessoire voor heren, het is al enige jaren heel normaal voor heren om een stoere tas te dragen. Steeds vaker verschijnen trendsetters als Cristiano Ronaldo, David Beckham, Kanye West en Ryan Gosling met een modieuze handtas, maar een klassieke heren schoudertas is een relatief veilig model voor heren die vrijwel nooit een tas dragen. De verkoop van heren schoudertassen is dan ook explosief gestegen de afgelopen tijd.

De toename aan populariteit van de schoudertas valt wellicht te wijden aan de strakker wordende broeken. Een mobiele telefoon, portemonnee en sleutels passen meestal simpelweg niet in de zakken van een skinny jeans of andere getailleerde broek. Om toch al je spullen mee te kunnen nemen kan een tas uitkomst bieden.

Schoudertas heren

Een schoudertas voor heren is ideaal voor als je de deur uit gaat en een paar belangrijke spulletjes mee moet nemen. Denk hierbij aan je mobiele telefoon, agenda, magazine of eten & drinken. Een schoudertas heren is daarnaast ook prima te gebruiken als schooltas, boekentas of aktetas. Vrijwel alle heren schoudertassen bieden voldoende ruimte voor een paar boeken, notitieblok, iPad of andere tablet of zelfs een laptop. Schoudertassen hebben echter geen verstevigd compartiment voor je tablet of laptop, maar dit kan worden opgelost door gebruik te maken van een speciale tablet- of laptopsleeve.

Schoudertassen heren

Pride & Soul Leren Schoudertas Jolly Zwart
Er zijn tegenwoordig erg veel verschillende soorten schoudertassen voor heren verkrijgbaar, diverse materialen, afmetingen en kleuren. Van strakke modellen van gepolijst kalfsleer tot aan robuuste modellen gemaakt van ruw leer in combinatie met stoere gespen. De meest voorkomende kleuren zijn zwart, cognac en diverse mooie bruintinten.

Marington.nl heeft een grote collectie schoudertassen heren, diverse modellen van zeer hoge kwaliteit en eenvoudig online te bestellen.