Top 5 leren laptoptassen

U bent natuurlijk erg voorzichtig met uw laptop, naast de aanzienlijke investering zijn de bestanden die op uw laptop staan wellicht nog wel waardevoller voor u. Daarom is het erg belangrijk om een laptop goed op te bergen en veilig te transporteren. Een leren laptoptas kan dan uitstekend uitkomst bieden, tevens kunt u in een lederen laptoptas ook de benodigde laptop accessoires en eventuele documenten meenemen. Het assortiment leren laptoptassen van Marington.nl bevat verschillende modellen, stijlen en kleuren. Dit is de top 5 laptoptassen van dit moment:

Leren Laptop Messenger Bag Jacopo Dark Brown

Leren Laptop Messenger Bag Jacopo Dark Brown
Prachtige laptop messenger bag, gemaakt van hoogwaardig rundleer. Leren klep met druksluiting, ritsvak aan de achterkant, verstelbare schouderriem. Hoofdvak met rits, laptopvak, binnenin extra organizers en bruine binnenvoering. Geschikt voor laptops tot 15,4 inch.
Prijs: € 249,95

Ga naar Leren Laptop Messenger Bag Jacopo Dark Brown.

 

Vintage Leren Laptoptas Caio Coffee

Vintage Leren Laptoptas Caio Coffee
Prachtige laptoptas gemaakt van vintage rundleer. Stevige handvatten, verstelbare leren schouderriem en extra ritsvakken aan de voor- en achterkant. Drie compartimenten met rits, binnenin extra ritsvakken, organizers en bruine binnenvoering. Geschikt voor laptops tot 16,4 inch.
Prijs: € 219,95

Ga naar Vintage Leren Laptoptas Caio Coffee.

 

Leren Laptoptas Adamo Dark Brown

Leren Laptoptas Adamo Dark Brown
Prachtige laptoptas gemaakt van hoogwaardig saddle leer. Stevig handvat, twee vakken aan de voorkant met drukknoop, ritsvak aan de achterkant, verstelbare schouderriem en ritssluiting. Binnenin drie compartimenten waarvan de middelste met ritssluiting, binnenin extra ritsvak, organizers en bruine binnenvoering. Geschikt voor laptops tot 14 inch.
Prijs: € 199,95

Ga naar Leren Laptoptas Adamo Dark Brown.

 

Leren Laptoptas Naldo Chocolate

Leren Laptoptas Naldo Chocolate
Prachtige laptoptas gemaakt van vintage rundleer. Stevige handvatten, verstelbare schouderriem, extra ritsvak aan de voorkant en steekvakken aan beide kanten. Twee compartimenten, binnenin extra ritsvak, organizers en bruine binnenvoering. Geschikt voor laptops tot 14 inch.
Prijs: € 149,95

Ga naar Leren Laptoptas Naldo Chocolate.

 

Vintage Leren Laptoptas Humberto Chocolate

Vintage Leren Laptoptas Humberto Chocolate
Prachtige laptoptas gemaakt van vintage rundleer. Stevige handvatten, leren verstelbare schouderriem en extra ritsvakken aan de voor- en achterkant. Drie compartimenten met rits, binnenin extra ritsvakken, organizers en bruine binnenvoering. Geschikt voor laptops tot 15,6 inch.
Prijs: € 189,95

Ga naar Vintage Leren Laptoptas Humberto Chocolate.

 

Marington.nl heeft een grote collectie laptoptassen, diverse modellen van zeer hoge kwaliteit en eenvoudig online te bestellen.