Lightpak Executive Line Laptop Trolley Quebec
Een trolley is ideaal voor een vakantie, zakenreis of korte trip, schuif het handvat uit en je neemt hem makkelijk overal mee naar toe. Naast de wieltjes en telescopisch handvat beschikken trolleys veelal ook over meerdere compartimenten waardoor je je spullen goed en gescheiden kunt opbergen. Een trolley heeft enkele voordelen ten opzichte van een gewone harde koffer of reistas. Zo hoef je niet steeds te bukken door het uitschuifbare handvat en door die wieltjes hoef je de zware koffer niet meer steeds mee te sjouwen en op te tillen. Een trolley is dus erg praktisch en comfortabel.

Business trolley

Er zijn trolleys met twee wielen die als het ware achter je aan lopen, maar ook trolleys met vier wielen die je eenvoudig naast je mee kunt laten rijden. Erg handig wanneer je bijvoorbeeld in de rij staat te wachten. Een trolley met vier wieltjes is natuurlijk ook gewoon makkelijk mee te 'trekken'. Enkele trolleys zijn voorzien van een cijfer-, combinatie- of sleutelslot, dit zorgt ervoor dat de trolley zo goed als mogelijk beveiligd is.

Trolleys hebben een zakelijke en professionele uitstraling, veelal in de kleuren zwart en grijs. Het materiaalgebruik bepaald voor een groot deel de duurzaamheid van de trolley, zo zijn er trolleys van nylon, polyester, echt leer, synthetisch leer en ABS.

Praktische trolleys

Lightpak Executive Line Laptop Trolley Set OscarSommige trolleys zijn relatief klein waardoor ze ook te gebruiken zijn als handbagage, de grote trolleys gelden dan als incheckbagage. Controleer voordat je op reis gaat altijd de toegestande afmetingen bij de luchtvaartmaatschappij waarmee je vliegt. Kies jij voor een kleine of grote trolley, harde of zachte trolley, een trolley met twee of vier wieltjes...een trolley is in ieder geval erg praktisch en gebruiksvriendelijk.

Marington.nl heeft een grote collectie trolleys, zeer hoge kwaliteit en eenvoudig online te bestellen. Verschillende modellen, merken, kleuren en afmetingen. Bekende merken zoals Alassio, Alumaxx, Case Logic, JSA en Lightpak, verkrijgbaar in verschillende prijsklassen.