Afmetingen tablets

6x herentassen; stijlvol en handig

Tassen worden vaak nog steeds gezien als vrouwendingen. Nergens voor nodig! Overal is te merken dat de grenzen tussen mannen en vrouwen steeds verder vervagen (op sommige vlakken). Er komen kleding- en schoenenwinkels met uitsluitend uniseks-afdelingen, je ziet vrouwen met kort haar, mannen met lang haar, huispapa’s en werkende moeders: alles kan! Zolang jij je er maar goed bij voelt.

Daarnaast is er nu een trend dat mannen steeds meer aandacht besteden aan hun uiterlijk en outfit. Daarvoor hebben ze hun eigen (verzorgings-)producten, die ook steeds vaker speciaal voor mannen ontwikkeld worden. Het is wel makkelijk als je die gewoon kunt meenemen, zonder dat je broekzakken helemaal uitpuilen. Een ideaal moment om eens wat extra aandacht te besteden aan tassen die speciaal zijn ontworpen voor mannen!

Er is een aantal modellen tassen dat bij mannen populair is. Dit zijn vooral de heren rugzak, de heren handtas en de heren schoudertas. De grootste verschillen met tassen voor vrouwen zijn de kleuren (voor mannen vaak bruin/ zwart/ grijs), vormen en de materialen. Als materiaal wordt meestal gekozen voor iets met een stoere uitstraling, zoals leer of canvas. De modellen zijn vaak strakker ontworpen, om er stoer uit te zien. Ook de grootte van de tas kan verschillen: mannen hebben vaak genoeg aan een kleinere tas, omdat ze niet zoveel mee hoeven te slepen als de gemiddelde vrouw. Voor grotere spullen, zoals laptops en tablets, zijn daarom meestal speciale modellen ontworpen.

Mannen rugzakken zijn stoer, praktisch en bieden veel ruimte. Het is een model dat je altijd kunt meenemen, vanwege het draagcomfort. Ook de handtassen voor mannen en schoudertassen voor mannen zien er tegenwoordig mooi uit. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat mensen op straat je raar aankijken! Denk er daarbij wel aan op welke manier je je handtas vasthoudt....

Met de volgende tassen kun je als man vol zelfvertrouwen de straat op:

Mi-Pac Rugzak Denim Grey Brooks Islington Rugzak Bruin Visconti Texas Large Flapover Messenger Tas Oil Tan
     
Mi-Pac
Brooks
Visconti
€47,50
€295,00
€129,95

 

Visconti Harvard Large Messenger Bag Oil Black Leren iPad Tas Raimondo Dark Coffee DR Amsterdam Polstas 913150 Brown
     
Visconti
Marxter
HJ de Rooy
€109,95
€99,95
€84,95

 

Deze (en nog veel meer) herentassen zijn online verkrijgbaar bij Marington.nl