Handtassen dames

Handtassen

De handtas van een vrouw is iets waar mannen zich soms over kunnen verbazen: er gaat zoveel mee… Lees verder

De handtas van een vrouw is iets waar mannen zich soms over kunnen verbazen: er gaat zoveel mee in soms zo een kleine tas. Vrouwen zijn nu eenmaal erg goed in het organiseren van spulletjes in een handtas. Daarom zijn de leren en suède handtassen voor dames voorzien van allerlei vakjes aan de binnenkant en soms ook aan de buitenkant. Handig voor pennen, pleisters, je mobiele telefoon en een klein notitieboekje. Per tas verschilt het natuurlijk hoeveel vakken het heeft. De grotere handtassen hebben er vaak meer, terwijl de kleine handtassen voor dames naast een vakje in de voering eigenlijk bestaat uit één ruimte om je spulletjes in mee te nemen. Voor iedere gelegenheid is er een handtas voor dames te vinden. Bijvoorbeeld om zakelijk te gebruiken of juist voor een avondje stappen. Een dagje uit of een lunch met vriendinnen vraagt natuurlijk ook voor een andere tas. Daarom kies je bij ons met gemak de mooiste handtassen uit. Bijvoorbeeld van glanzend leer of in een hippe kleur.

Populaire dames handtassen: clutches, leren handtassen, zwarte handtassen

Lees minder

383 resultaten

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

383 resultaten

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Groot assortiment dames handtassen online

Bij elke gelegenheid hoort natuurlijk een ander soort tasje, bij een chique etentje zul je sneller denken aan een clutch dan een grote schoudertas. En bij een schooldag zul je juist sneller voor de schoudertas gaan. Zo kun je tassen op veel verschillende manieren combineren en gebruiken, ze komen hoe dan ook altijd van pas. Dat geldt zeker voor een dames handtas!

Welke kleur dames handtas kopen?

Weet je al voor welke kleur handtas je gaat? De kleuren grijs, zwart en bruin zijn het gemakkelijkst te combineren met andere kleuren en zijn daarom ook het meest neutraal. Mocht je toch iets willen dat iets meer opvalt, dan zijn er genoeg kleuren die jou zullen wegblazen. Een mooie dames handtas in een frisse kleur, zoals blauw, cognac, geel, groen, rood of roze. De zwarte dames handtas blijft toch het meest geliefd. Deze past vaak bij elke outfit.

Leren handtassen voor dames

Er zijn dames handtassen beschikbaar in verschillende materiaalsoorten, het assortiment bestaat voor een groot deel uit lederen handtassen voor dames. Deze geven een chique beeld weer en bevatten unieke designs in verschillende kleuren. Naast dat een leren handtas dames als een echt mode item dient, is het ook erg praktisch. Je kunt moeilijk alle voorwerpen die mee moeten in je zakken stoppen en als vrouw zijnde is dit al helemaal een onmogelijke missie. Er is altijd wel iets dat mee moet of noodzakelijk is, daarnaast is het ook fijn als je alles gemakkelijk uit elkaar kunt houden om het zo weer snel terug te kunnen vinden. Uiteindelijk is het als je het goed doet eigenlijk een win-win situatie. Je hebt alle noodzakelijke voorwerpen mee en je outfit heeft net dat ene extraatje dat zorgt voor een compleet geheel.

Ons assortiment bestaat uit diverse leren dames handtassen, bekijk direct de hele collectie en bestel eenvoudig online.