Schooltassen dames

GIVE AWAY DAYS

Ga je naar de middelbare school of studeren, dan heb je een stevige schooltas nodig. Niet zomaar een… Lees verder

Ga je naar de middelbare school of studeren, dan heb je een stevige schooltas nodig. Niet zomaar een schooltas waar iedereen mee loopt natuurlijk. En al helemaal geen schooltas die op een herentas lijkt. Als meisje of vrouw wil je in iedere situatie stijlvol voor de dag komen. Dus ook naar school. Gelukkig hebben wij voor jou de ideale schooltassen voor dames. Een elegant design wordt gecombineerd met veel gebruikersplezier. De stevige leren tassen gaan lang mee en kunnen tegen een stootje. Bovendien helpen ze je met gemak de zware boeken te dragen. Dankzij aparte vakjes voor je persoonlijke spulletjes heb je altijd alles bij de hand. Kies voor een suède schoudertas of juist voor een smalle shopperachtige tas waar mappen en schriften perfect rechtop in blijven. Ook hebben we speciale rugtassen voor dames die als schooltas kunnen dienen. De leren tassen zijn uitgevoerd in verschillende kleuren, ook in je lievelingskleur.

Populaire dames schooltassen: dames laptoptassen, laptop rugzakken, dames schoudertassen

Lees minder

722 resultaten

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

722 resultaten

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Schooltassen voor dames

Schooltassen voor dames mogen gezien worden. Weg met de saaie uniseks tas en hallo stijlvolle damestas die naast je schoolspullen en -boeken ook ruimte biedt voor andere belangrijke spulletjes – zoals een make-uptasje en je telefoon. Want je schooltas mag naast praktisch ook zeker modieus en stijlvol zijn.

Stevige schooltassen

Schooltassen moeten stevig zijn en tegen een stootje kunnen, dat weten we allemaal. Maar als je naar de Middelbare school gaat of gaat studeren, dan wil je ook wel dat die tas er een beetje fatsoenlijk en modieus uitziet. Daarom kies je voor een van de schooltassen voor dames uit ons assortiment. Deze stevige, lederen tassen zijn klaar voor het zware werk en bieden een hoog draagcomfort. Zelfs wanneer je heel zware boeken met je mee draagt.

Ruimte in schooltassen voor dames

Er is voldoende ruimte voor mappen, schriften, schoolboeken en andere schoolspullen, maar ook voor een tablet, de mobiele telefoon of een laptop. Zelfs je lunch gaat gemakkelijk mee in de ruime schooltassen voor dames. Uiteraard blijft er plek over voor je make-up, portemonnee en andere dingetjes die je graag bij je draagt. Op die manier kun je de schooltas ook als handtas gebruiken.

Jouw stijl, jouw kleur

De schooltassen voor dames zijn uitgevoerd in verschillende designs en kleuren. Van cognackleurig leer tot een vurig rood en een degelijk donkerbruin: voor iedereen is er een tas in jouw kleur leder en stijl. Er is zelfs een goudkleurig leer en een ruime keuze uit zachte suède kleuren. Kies voor een aktetas of laptoptas wanneer je naast schoolboeken ook een notebook of tablet mee neemt – deze hebben hier een speciaal vak voor. Of neem een hippe, trendy schoudertas in een vrolijke kleur als je damesschooltas mag opvallen. Vooral de schoudertassen van Burkely zijn erg geschikt om te gebruiken als schooltas.

Grote of kleine schooltassen

Er zijn verschillende formaten schooltassen voor dames verkrijgbaar. Heb je op een schooldag niet veel nodig, dan kan een medium schooltas voor dames volstaan. Deze bieden ook voldoende ruimte voor je schoolspullen, maar zijn wat handzamer dan de extra grote schooltassen. Kies de perfecte tas voor jouw schooldagen en ontdek dat praktisch en stijlvol eenvoudig hand in hand gaan.