Messenger bags heren

Messenger bags

Een handige tas met een brede flap aan de voorkant waardoor je gemakkelijk bij al je spulletjes kan. Dat moet wel een messenger bag zijn. De tas heeft deze naam gekregen, omdat het veel door koeriers… Lees verder

Een handige tas met een brede flap aan de voorkant waardoor je gemakkelijk bij al je spulletjes kan. Dat moet wel een messenger bag zijn. De tas heeft deze naam gekregen, omdat het veel door koeriers werd gebruikt. Dankzij de brede flap die over de tas heen hangt, blijven de documenten en pakketjes van de koerier droog en zijn ze snel aan de ontvanger door te geven. De moderne messenger bags gebruik je natuurlijk niet voor het rondbrengen van documenten en pakketjes, maar wel voor je schoolboeken of kantoorspullen. Zelfs je laptop past gemakkelijk in deze schoudertas. De brede band zorgt voor een hoog draagcomfort en een goede verdeling van het gewicht in de tas. De messenger bags hebben een handige vakverdeling. Hierdoor stop je schriften, boeken en een tablet gemakkelijk en gescheiden in de tas. Messenger bags zijn geschikt voor heren en dames en worden vooral gebruikt voor school en werk.

Populaire messenger bags: heren laptoptassen, leren messenger bags, schoudertassen heren

Lees minder

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Groot assortiment messenger bags online

De messenger bag is een tas die we bijvoorbeeld kennen van de fietskoeriers in New York en de postbodes van vroeger die zeulden met een grote, zware vaak zwartleren messenger bag met post. Deze eerste vorm van de messenger bag diende als inspiratie voor de moderne exemplaren die nu in ons assortiment te vinden zijn. Boodschappers en koeriers brengen al sinds vroeger de post rond met zulke handige koerierstassen. In deze tassen zijn papieren en brieven namelijk heel makkelijk mee te nemen. De paperassen kunnen makkelijk in de tas gestoken worden, zijn goed beschermd tegen weersomstandigheden en kunnen ook gemakkelijk weer uit de tas gehaald worden. De moderne messenger bags van tegenwoordig worden natuurlijk steeds minder gebruikt voor documenten en papieren, maar zijn wél heel geschikt voor je schoolboeken of kantoorspullen. En, wanneer je een laptop met je meeneemt naar school of het werk, dan zijn er ook genoeg koerierstassen verkrijgbaar waar ook een laptop in kan worden opgeborgen. Deze laptoptassen beschikken dan vaak over een speciaal gevoerd en gewatteerd laptopvak welke goede bescherming biedt aan de laptop. Messenger tassen hebben als kenmerk dat ze vooral praktisch, veelzijdig en oersterk moeten zijn. Ze zijn te herkennen aan de grote flap die de tas heeft en staan in Nederland ook wel bekend als de overslagtas. Een messenger bag is geschikt voor zowel mannen als vrouwen, maar vooral onder mannen is de messenger bag een populaire tas. Het aanbod messenger bags voor heren is tegenwoordig erg divers, van klassiek tot trendy en stijlvol. Voor elk wat wils!

Messenger bags...super praktisch!

Het assortiment messenger bags is opgebouwd uit tassen in diverse kleuren, maten en ontwerpen. Naast klassieke kleuren zoals zwart, (donker)bruin en cognac zijn er ook messenger bags uitgevoerd in gewaagdere kleuren zoals blauw, groen of rood. De messenger bag is voornamelijk populair vanwege de fijne indeling en het draaggemak van de tas. Kenmerkend aan deze schoudertas is de grote flap of klep waardoor de tas erg toegankelijk is, en de opening erg ruim. Bovendien zorgt deze klep ervoor dat je spullen goed beschermd zijn. In sommige gevallen zijn er zelfs gespen bevestigd aan de klep, dit zorgt voor een optimale bescherming, ook tegen regenbuien en andere weersomstandigheden. Verder is het erg fijn dat de tassen één groot vak hebben, in sommige gevallen wordt het binnenvak gescheiden door een tussenwandje zodat er twee vakken ontstaan. Door deze handige vakverdeling stop je schriften boeken en een tablet, iPad of laptop makkelijk en geordend in de tas. Ook op het gebied van draagcomfort heeft deze aktetas veel te bieden. Door de brede band zal het gewicht in de tas goed verdeeld zijn en niet op je schouder drukken. De schouderriem is daarom ook diagonaal op een fijne manier te dragen. Tevens zijn de schouderbanden van de meeste tassen in ons assortiment verstelbaar, waardoor je de tas op de door jou gewenste lengte kunt dragen. Dit zorgt voor optimaal draagcomfort.

Leren messenger bag

De messengerbag kan voor allerlei doeleinden gebruikt worden en is daarom geschikt voor zowel gebruik op school als voor gebruik tijdens het werk. Een messenger bag is een erg sterke tas en kan de zware boeken dus beter verdragen dan een andere tas. De tas is ideaal voor zakelijke gebruikers, de messenger tas dient namelijk als het perfecte zakelijke visitekaartje. Een eerste indruk kan veel verschil maken en met een leren messenger bag heb je zeker meteen een goede binnenkomer. Daar kun je zeker goed mee voor de dag komen op kantoor, tijdens een meeting, vergadering of afspraak met een klant. Leren tassen staan bekend om het feit dat zij luxe uitstralen, stijlvol zijn en zorgen voor een verzorgde uitstraling. Door het fijne draaggemak van de tas, is deze ook ideaal tijdens het wandelen of fietsen. Je hebt altijd je handen vrij en dat geeft je veel bewegingsvrijheid.

Waar ga jij de messengerbag met zijn vele opbergruimte voor gebruiken? En kies je voor een zwarte of bruine schoudertas of toch een cognackleurige messenger bag? Bekijk ons complete assortiment messenger bags en bestel eenvoudig online./p>