Messenger bags heren

DECEMBER ACTIE

Een handige tas met een brede flap aan de voorkant waardoor je gemakkelijk bij al je spulletjes kan. Dat moet wel een messenger bag zijn. De tas heeft deze naam gekregen, omdat het veel door koeriers… Lees verder

Een handige tas met een brede flap aan de voorkant waardoor je gemakkelijk bij al je spulletjes kan. Dat moet wel een messenger bag zijn. De tas heeft deze naam gekregen, omdat het veel door koeriers werd gebruikt. Dankzij de brede flap die over de tas heen hangt, blijven de documenten en pakketjes van de koerier droog en zijn ze snel aan de ontvanger door te geven. De moderne messenger bags gebruik je natuurlijk niet voor het rondbrengen van documenten en pakketjes, maar wel voor je schoolboeken of kantoorspullen. Zelfs je laptop past gemakkelijk in deze schoudertas. De brede band zorgt voor een hoog draagcomfort en een goede verdeling van het gewicht in de tas. De messenger bags hebben een handige vakverdeling. Hierdoor stop je schriften, boeken en een tablet gemakkelijk en gescheiden in de tas. Messenger bags zijn geschikt voor heren en dames en worden vooral gebruikt voor school en werk.

Populaire messenger bags: heren laptoptassen, leren messenger bags, schoudertassen heren

Lees minder

131 resultaten

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

131 resultaten

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Groot assortiment messenger bags online

De messenger bag is voornamelijk bekend van de fietskoeriers in New York. Deze messenger tassen hebben als kenmerk dat ze vooral praktisch, veelzijdig en oersterk moeten zijn. Ze zijn te herkennen aan de grote flap die de tas heeft en staan in Nederland ook wel bekend als de overslagtas. Het aanbod messenger bags is tegenwoordig erg divers, van klassiek tot trendy en stijlvol. Voor elk wat wils!

Messenger bags...super praktisch!

Het assortiment messenger bags is opgebouwd uit tassen in diverse kleuren, maten en ontwerpen. De messenger bag is voornamelijk populair wegens de indeling. Deze schoudertas is erg toegankelijk doordat de bovenkant van de tas een ruime opening heeft, bovendien zorgt de klep ervoor dat je spullen goed beschermt worden. In sommige gevallen zijn er zelfs gespjes bevestigd aan de klep, dit zorgt voor een optimale bescherming. Verder is het erg fijn dat de tassen één groot vak hebben, in sommige gevallen wordt het binnenvak gescheiden door een tussenwandje zodat er zo twee vakken ontstaan.

Leren messenger bag

De messengerbag kan voor allerlei doeleinden gebruikt worden. Zo is de tas uitermate geschikt voor een student. Een messenger bag is een erg sterke tas en kan de zware boeken dus beter verdragen dan een andere tas. Verder is de tas ook erg ideaal voor de zakelijke gebruiker. De messenger tas dient dan als een perfect visitekaartje. Een eerste indruk kan veel verschil maken en met een leren messenger bag heb je zeker meteen een goede binnenkomer. Leren tassen staan bekend om het feit dat zij luxe uitstralen, stijlvol zijn en zorgen voor een verzorgde uitstraling. Tenslotte is de tas ook erg ideaal tijdens het wandelen of fietsen. Dit komt mede doordat ze gemakkelijk te dragen zijn en veel opbergruimte hebben. De schouderriem, die diagonaal te dragen is, zorgt voor extra veel draagcomfort en is overigens ook bij bijna alle messenger bags verstelbaar.

Bekijk ons complete assortiment messenger bags en bestel eenvoudig online.