Weekendtassen heren

GIVE AWAY DAYS

Ga je graag een weekendje weg met je geliefde, je gezin of met vrienden? Ben je vaak op… Lees verder

Ga je graag een weekendje weg met je geliefde, je gezin of met vrienden? Ben je vaak op zakenreis en wil je een handige tas om alles in op te ruimen? Of hou je van het maken van driedaagse citytrips in Europa? Dan is een weekendtas voor heren de tas voor jou. Weekendtassen zijn heel fijne, grote reistassen waar je alles in mee kan nemen. Je gooit vervolgens de tas om je schouder, dankzij de verstelbare schouderband, pakt je reispapieren of de reservering voor het hotel in Nederland en gaat lekker op weg. We hebben weekendtassen voor heren in verschillende uitvoeringen, maar altijd gemaakt van het beste leer. Waar ga jij binnenkort met je weekendtas naar toe?

Populaire heren weekendtassen: bruine weekendtassen, leren weekendtassen, zwarte weekendtassen

Lees minder

113 resultaten

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

113 resultaten

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Stijlvolle heren weekendtassen

Een weekendtas geeft je de mogelijkheid om kleding, toilettas, reisdocumenten en andere spullen die je nodig hebt op reis in een tas mee te nemen. Dankzij de handige opening aan de bovenkant schuif je gemakkelijk opgevouwen kleding, handdoeken en andere spullen in de tas zonder het onnodig te kreukelen. Wanneer je op je bestemming aankomt, zal je zien dat je kleding nog net zo netjes opgevouwen ligt. Dat is fijn, want dan hoef je niet op zoek naar een strijkijzer om je overhemden uit de kreukels te krijgen. Heb je de tas ingepakt? Rits dan de opening aan de bovenzijde dicht, verstel de schouderband op je favoriete lengte en je bent klaar om op weg te gaan.

Leren weekendtas voor heren

De weekendtassen voor heren zijn gemaakt van stevig leer. Zo kunnen ze tegen een stootje als je de tas achterin de kofferbak zet met andere tassen of spullen erom heen. Of wanneer je weekendtas onderin de bus gaat voor een spannende vakantietrip. Daarnaast mag leer best een beetje beschadigen met de tijd. Hoe soepeler het leer, des te fijner kun jij de tas inpakken, maar ieder krasje en scheurtje vertelt ook een verhaal. Daarnaast is leer heel fijn, omdat het een ademend materiaal is. Hierdoor kan er zuurstof bij je kleding komen en kan vocht uit de tas ontsnappen. Dat maakt het zelfs mogelijk om sportkleding mee te nemen in je weekendtas voor heren van leer. De moderne man heeft tegenwoordig ook niet meer voldoende aan een klein rugzakje. Ga voorbereid op pad met je stijlvolle leren weekendtas. Heren willen tijdens een tripje niks missen en nemen voldoende mee om het weekend door te komen.

Robuuste kleuren

De weekendtassen voor mannen hebben natuurlijke kleuren, zoals bruin en zwart. Maar ook donkerblauw, mosgroen, vlammend cognac en verschillende kleurencombinaties zijn mogelijk bij de in leer uitgevoerde weekendtassen. De robuuste kleuren komen nog meer tot hun recht in combinatie met de grotere, matte gespen en brede ritsen waarmee vakken en vakjes worden afgesloten. Hierdoor krijgen de weekendtassen een echte, stoere en mannelijke uitstraling vol karakter. Ga je binnenkort op vakantie? Kies dan bij ons je perfecte weekendtas uit en bestel het snel. Dan ga je met al je benodigdheden heel stijlvol een weekendje weg. Goede reis!