Koffers & Trolleys

Koffers & Trolleys

Trolleys en koffers zijn er in veel soorten en maten, professionele koffers voor je werk of praktische trolleys voor op reis. Je gaat op vakantie of zakenreis en neemt mee… kleding voor je bestemming, je toilettas… Lees verder

Trolleys en koffers zijn er in veel soorten en maten, professionele koffers voor je werk of praktische trolleys voor op reis. Je gaat op vakantie of zakenreis en neemt mee… kleding voor je bestemming, je toilettas met tandenborstel en de oplader van je mobiele telefoon. Of je nu alleen maar een mooie stedentrip gaat maken naar een stad in Europa, je juist een bijzondere vakantie in het vooruitzicht hebt of voor je werk naar het buitenland afreist, je gaat natuurlijk niet slepen met je koffer. En dat hoeft ook helemaal niet. Je kiest namelijk voor handige, mooi uitgevoerde, stevige trolleys. Trolleys zijn bijzondere koffers op wieltjes, voorzien van een handvat waarmee je de koffer voor je uit kan duwen of meetrekt. Dat is wel zo fijn, want zo hoef je niet te tillen en kom je ontspannen bij je vliegtuig, trein of bus aan. En dankzij het makkelijk in te schuiven handvat verander je de trolley in een handomdraai in een makkelijk mee te nemen tas.

Populaire koffers & trolleys: aluminium koffers, handbagage koffers, laptop trolleys

Lees minder

15 resultaten

15 resultaten

Groot assortiment trolleys en koffers

Trolleys zijn heel fijne tassen als je veel onderweg bent. De koffers, laptoptassen en pilotenkoffers op wieltjes rijden gemakkelijk met je mee. Er zijn trolleys met vier wieltjes die makkelijk naast je mee rijden, terwijl je met het handvat weinig moeite hoeft te doen om de koffer te leiden. Daarnaast zijn er koffers met twee wieltjes. Deze trek of duw je voort met behulp van het handvat.

Diverse soorten trolleys

Er zijn verschillende trolleys om uit te kiezen. Ieder heeft ook een heel eigen functie. Zo zijn pilotenkoffers de perfecte reiskoffers op wieltjes voor een korte trip. Ook als handbagage zijn deze koffers zeer geschikt. Je kan er veel in meenemen. Zelfs je laptop of fotocamera. Ben je veel onderweg voor je werk? Kies dan een attachékoffer op wieltjes. Zo hoef je niet met je laptop te sjouwen. Ook passen in deze attachékoffers met gemak alle benodigdheden voor het werk en als het nodig is passen er zelfs nog reisbenodigdheden in.

Reistrolley voor vakantie

Ga je op vakantie dan heb je het grotere werk nodig. Echte koffers dus. En dankzij de wieltjes rij je deze net zo gemakkelijk naar het vliegveld als naar de auto. De grote koffers zijn er in verschillende groottes. De handige indeling zorgt ervoor dat je kleding, toilettas, schoenen en andere spulletjes heel makkelijk inpakt. Vervolgens rits je de koffer dicht en rij je deze naar je reisvoertuig. Net zo makkelijk. Toch liever een reis-of weekendtas, deze hebben we natuurlijk ook. Maar reis je met het vliegtuig, dan is een reistrolley wel hartstikke handig! Afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij, mag je een klein model reistrolley als handbagage meenemen. Met een reistrolley als handbagage hoef je dus na de tassencontrole geen zware tas te dragen.

Vrolijke kleuren en stijlvolle materialen

De trolleys met wieltjes en trekhandvat zijn er in verschillende kleuren (rood bijvoorbeeld, maar ook zilver en zwart) en materialen. Zo zijn er bijvoorbeeld trolleys van nylon, polyester of luxe leer. Voorzien van een zachte voering met daartussen natuurlijk een beschermende laag om zo je spulletjes tegen stoten te beschermen. Deze trolleys zijn vooral ideaal voor als je veel reist (binnen- en buitenland) voor je werk. Je gebruikt de tassen vooral als handbagage. Wil je een tas die echt tegen een stootje kan? Kies dan voor een aluminium trolley. Dit zijn zeer stevige koffers, ideaal ook voor het meenemen van delicate apparatuur.