Aluminium koffers

Aluminium koffers

Aluminium koffers zijn misschien niet het eerste waar je aan denkt als je op zoek bent naar een nieuwe werkkoffer of aktetas, maar leuk zijn ze zeker! Met een aluminium koffer heb je namelijk net weer… Lees verder

Aluminium koffers zijn misschien niet het eerste waar je aan denkt als je op zoek bent naar een nieuwe werkkoffer of aktetas, maar leuk zijn ze zeker! Met een aluminium koffer heb je namelijk net weer even wat anders, want het is de nieuwste trend op het gebied van werktassen. Oorspronkelijk werden aluminium koffers vooral gedragen door piloten vanwege de stevigheid en robuustheid van het materiaal, maar eigenlijk kun je zo'n koffer natuurlijk ook gebruiken als je bijvoorbeeld een kantoorbaan hebt! Je aktemappen, laptop en tablet blijven veilig in de speciaal daarvoor bedoelde gewatteerde vakjes in de koffer, terwijl de harde aluminium buitenkant tegen een stootje kan. Verder is aluminium ook waterdicht en makkelijk schoon te houden met een vochtig doekje. Met een aluminium koffer hoef je dus niet meer bang te zijn dat je je coffee to go over je heen morst en die vlekken vervolgens niet meer uit je werktas krijg!

Lees minder

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Groot assortiment aluminium koffers online

Aluminium heeft een aantal belangrijke eigenschappen. Zo is het een erg licht materiaal maar tegelijkertijd toch zeer sterk. Tevens heeft het een stoere en luxe uitstraling. Mede daardoor is het erg geschikt voor het fabriceren van koffers. In een aluminium koffer zijn documenten en producten optimaal beschermd.

Koffer aluminium

Belangrijke documenten en rapporten wil je natuurlijk goed beschermen en je wilt voorkomen dat deze vouwen of kreuken tijdens het vervoeren. Een aantal aktekoffers hebben aan de binnenkant extra steekvakken of variabele vakverdeling zodat je alle spullen goed gescheiden kunt houden. Vooral als je veel onderweg bent voor bijvoorbeeld je werk, is een aluminium attachekoffer een ideaal accessoire. Naast het feit dat je je spullen veilig en netjes mee kunt nemen, is een aluminium koffer makkelijk te dragen door het lichte gewicht.

Aluminium koffer met schuim

Een aluminium koffer met schuim is erg geschikt wanneer je waardevolle producten of productsamples wilt meenemen. Bijvoorbeeld naar die belangrijke en potentiële klant, je wilt je producten zo goed als mogelijk presenteren en uiteraard voorkomen dat deze beschadigen tijdens het transport. Wanneer je dus gevoelige producten of samples wilt vervoeren dan is een aluminium koffer met binnenbekleding van schuimrubber misschien wel de beste optie. Uiteraard is dit ook mede afhankelijk van het type product dat je wilt meenemen. De inleg van schuimrubber is aan te passen aan de vorm en het formaat van de producten die u hierin wilt opbergen.

Aluminium koffer trolley voor je laptop

Zeer sterke lichtgewicht koffers gemaakt van hoogwaardig aluminium zijn perfect voor het opbergen en meenemen van een laptop. De koffers hebben een comfortabele handgreep en er zijn ook aluminium koffers met wieltjes en telescopisch handvat. Deze aluminium koffer trolleys zijn erg praktisch wanneer je grotere afstanden moet overbruggen, bijvoorbeeld tijdens een beurs of zakentrip. De aluminium laptop koffers met een binnenkant van schuim zorgen ervoor dat de laptop vast in de koffer zit en dus niet kan bewegen. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld een adapter en muis op te sluiten in het schuim.

Ben je op zoek naar een mooie en professionele koffer of pilotenkoffer van aluminium? Bekijk onze hele collectie aluminium koffers en bestel eenvoudig online.