Attache koffers

Attache koffers

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Groot assortiment attaché koffers online

Een attachékoffer wordt vooral door zakenmensen gebruikt voor het opbergen en vervoeren van documenten, rapporten, laptop en andere attributen. Zo beschermt u uw items optimaal wanneer u onderweg bent en zorgt u ervoor dat u nooit iets kwijt raakt. Door de combinatiesloten voorkomt u tevens dat documenten in verkeerde handen vallen. Wanneer er net even iets meer professionaliteit van u wordt verwacht dan is een attaché koffer de perfecte oplossing voor u.

Leren attaché koffers

Bij de zakelijke gebruikers zijn vooral lederen attachékoffers erg populair, deze zijn altijd van hoge kwaliteit en stralen een bepaalde exclusiviteit uit. Dit zorgt voor een professionele, tijdloze en luxe uitstraling, wat zeker in de smaak zal vallen bij collega's en potentiële klanten. Ook de binnenkant is met de grootste zorg afgewerkt, de aktekoffers van Pratesi hebben zelfs een klein led-lampje binnenin.

Vrijwel alle leren koffers hebben veel handige opbergvakken, bijvoorbeeld voor het opbergen van visitekaartjes, pennen, agenda, mobiele telefoon of tablet. De meest verkochte modellen zijn zwarte attaché koffers en bruine attaché koffers, maar er zijn ook meer opvallende kleuren verkrijgbaar...zoals een rode attaché koffer of blauwe attaché koffer. Aktekoffers zijn er dus niet alleen voor advocaten of bankdirecteuren, de trendy modellen en kleuren worden door diverse gebruikers aangeschaft en gebruikt.

Aluminium koffers

Een aluminium attaché koffer heeft een strak en modern design en heeft een luxe uitstraling. Daarnaast zijn deze aluminium attachékoffers erg licht en ook nog eens sterk en duurzaam. Afsluitbaar middels twee cijfersloten waardoor alle spullen veilig achter slot en grendel zitten. Er zijn aluminium koffers met een vlak oppervlak of juist met ribbels, deze ribbels maken de koffer nog sterker en stoerder.

Bent u op zoek naar een stijlvolle en professionele attachékoffer of pilotenkoffer? Ons assortiment beval veel verschillende modellen en kleuren attaché koffers, bijzonder fraai zijn de zeer luxe leren koffers van Dermata.