Handbagage koffers

Handbagage koffers

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Groot assortiment handbagage koffers online

Wilt u op reis uw handbagage makkelijk en comfortabel meenemen? Met een handbagagekoffer op wieltjes of trolley kunt u overal naar toe.

Keuze uit vele reiskoffers

Er zijn verschillende soorten handbagage koffers waar u uit kunt kiezen. Een eerste keuze is een zachte of harde buitenkant. Met een harde buitenkant is uw bagage aan alle kanten veilig. Door de stevige afwerking van de buitenkant wordt uw bagage optimaal beschermd tegen stoten. Een alternatief is een reiskoffertje met een zachte voorkant. Wanneer u kiest voor een model met extra vakken aan de binnen- en/of buitenkant, kunt u uw bagage en reispapieren makkelijk georganiseerd houden en heeft u deze altijd bij de hand wanneer u deze moet laten zijn bij de grenscontroles.

Praktisch in gebruik

Elke koffer heeft één of meerdere handvatten, zodat u het koffertje makkelijk kunt tillen wanneer de ondergrond rijden niet toestaat. Met het telescopisch handvat beslist u zelf of u uw handbagage trolley achter u aan trekt of voor u uit duwt. De handige techniek maakt het mogelijk om het handvat op verschillende lengtes in te stellen voor een ergonomisch gebruik ongeacht uw lengte.

Afmetingen

De afmetingen van de handbagage koffers moeten wel voldoen aan de eisen van de internationale vluchtmaatschappijen, wanneer u ze in het vliegtuig mee wilt nemen. Voor de hoogte houden de meeste maatschappijen 50-56 cm aan, voor de breedte 35-45 cm en voor de diepte meestal 20-25 cm. Door het handige formaat passen ze ook prima in de auto of in de bagagerekken in de trein.

Ruim assortiment handbagage koffers

Zowel de harde handbagage koffers als de zachte handbagage koffers zijn beschikbaar van diverse hoogstaande merken en in verschillende kleuren. Wanneer u liever geen koffertje op wieltjes heeft, kunt u ook kiezen voor een reistrolley, een tas op wieltjes of een pilotenkoffer.