Laptop koffers

GIVE AWAY DAYS

53 resultaten

Pagina:
  1. 1
  2. 2

53 resultaten

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Groot assortiment laptop koffers online

Koffers zijn een populair reismiddel. Wanneer je koffers vergelijkt met tassen zijn er enkele belangrijke verschillen te benoemen. Zo zijn koffers door een harder frame vele malen steviger en sterker dan een tas. Dit is vooral van nut wanneer je veel reist. Door de hardheid van een koffer beschermt deze je documenten, maar ook andere spullen zoals een laptop optimaal tegen beschadigingen. Om deze reden worden koffers veel aangeschaft door zakelijke gebruikers.

Koffers voor laptops

Wie heeft er tegenwoordig geen laptop of MacBook? Het apparaat heeft zoveel functies dat het overal voor wordt gebruikt. Doordat het steeds belangrijker is geworden mobiel te zijn, werken veel mensen vanaf een laptop. In het bedrijfsleven zijn laptops daarom haast onmisbaar geworden. Een laptop koffer beschikt over een speciaal laptopvak waar de laptop perfect in past met als resultaat een optimale bescherming tegen allerlei soorten schade. Als je van plan bent op reis te gaan met een laptopkoffer is het verstandig van tevoren te kijken of de koffer geschikt is als handbagage. Voor laptopbezitters die liever het gewicht niet met zich meedragen zijn er laptop trolleys met een telescopisch handvat en wielen.

Leren laptop koffer of aluminium laptop koffer?

Het praktische aspect van koffers wordt over het algemeen zeer gewaardeerd. Laptopkoffers zijn echter veel meer dan dat alleen. Door de fraaie ontwerpen zijn koffers modieuze fashionitems geworden. Vooral de leren laptopkoffers beschikken over een chique uiterlijk waarmee je meteen een visitekaartje afgeeft. Een bruine of zwarte leren laptop koffer past bovendien bij vrijwel ieder kostuum. Naast leren laptop koffers zijn er ook een aantal aluminium laptop koffers, erg stoer en robuust.

Trendy laptopkoffers

Laptopkoffers zijn er in veel trendy en stijlvolle kleuren. Een koffer in een felle kleur laat zien dat je anders bent dan anderen en genoeg zelfvertrouwen hebt om dit te uiten. Een rode of blauwe koffer kan bij de juiste outfit zelfs erg onderscheidend werken. De kleurrijke koffers van Pratesi zijn toonaangevend in dit segment.

Bekijk ons complete assortiment laptop koffers en bestel eenvoudig online.