Laptop trolleys

VALENTIJNSDAG

Als je zo iemand bent die vaak een laptop bij zich heeft, dan weet je ook dat het soms best zwaar kan zijn. Vooral als je er de hele dag mee moet rondlopen! Gelukkig bestaat er… Lees verder

Als je zo iemand bent die vaak een laptop bij zich heeft, dan weet je ook dat het soms best zwaar kan zijn. Vooral als je er de hele dag mee moet rondlopen! Gelukkig bestaat er nu een mooie oplossing: de laptop trolley! Een laptoptas op wieltjes dus. Hoe handig is dat?! Je kunt kiezen uit verschillende soorten, bijvoorbeeld aktetassen, businesstassen, pilotenkoffers of zelfs rugzakken met wieltjes eronder! De laptop trolleys zijn gemaakt van allerlei soorten materiaal, zoals aluminium, allerlei soorten en kleuren leer en nylon. De ene laptoptrolley is dus de andere niet en er valt heel veel te kiezen! Zo'n laptop trolley komt goed van pas als je bijvoorbeeld op (zaken)reis moet, want dan kun je hem als handbagage gebruiken. Naast je laptop, is er namelijk ook genoeg plek voor andere dingen zoals boeken, mappen, kleding, toiletspullen, noem het maar op! Maar uiteraard is de laptop trolley ook dagelijks te gebruiken voor naar je werk of studie, als je bijvoorbeeld snel last van je rug hebt door het tillen van zware tassen. Rol je laptop trolley gewoon achter je aan als je naar je auto/bus/trein/klant/kantoor moet en klaar!

Lees minder

47 resultaten

Pagina:
  1. 1
  2. 2

47 resultaten

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Groot assortiment laptop trolleys online

Een laptop ergens mee naartoe nemen is de gewoonste zaak van de wereld geworden. Het snel kunnen opzoeken van informatie en iets opzoeken voor het werk of voor amusement is steeds belangrijker geworden. Wanneer je op zakenreis of gewoon op een welverdiende vakantie is het prettig om te weten dat je de laptop zonder zorgen met je mee kunt nemen. Een laptoptrolley maakt het vervoeren van je laptop een eenvoudige klus, maar een laptoptas kan natuurlijk ook heel goed.

Speciale trolleys voor laptops

Niet langer hoef je de laptop in een sleeve te plaatsen om deze ergens mee naar toe te kunnen nemen. Laptop trolleys beschikken over een speciaal laptopvak die gewatteerd of versterkt is. Het vak sluit naadloos op de laptop aan en zorgt voor een optimale bescherming. Voor elk formaat laptop is er een trolley te vinden, van laptop trolleys voor 15 inch laptops tot een 17 inch of 18,4 inch laptop trolley.

Business trolleys

Een business trolley biedt een aantal voordelen. Je visitekaartje afgeven is belangrijk wanneer je op zakenreis gaat. Business trolleys hebben daarom over een stijlvol uiterlijk. Daarnaast zijn de zakelijke trolleys erg praktisch ingericht. De trolleys beschikken naast het speciale laptopvak vaak over een ruim hoofcompartiment. Ook hebben ze handige rits- en inschuifvakken, vakken van A4-formaat voor mappen en documenten en speciale vakken voor bijvoorbeeld pennen, pasjes en visitekaartjes. Doordat er rekening is gehouden met de behoeften van de zakelijke reiziger kan deze alle benodigdheden perfect kwijt in de businesstrolley.

Laptoptrolleys

De laptoptrolleys zijn ook perfect te gebruiken als trolley om mee te reizen. Door de vele ruimte die de trolley herbergt kunnen hier veel spullen in worden opgeborgen. De andere vakken kunnen gebruikt worden om kleine spullen zoals toiletproducten in mee te nemen. Op die manier is alles eenvoudig geordend en gemakkelijk terug te vinden bij aankomst. De laptop trolleys met ingebouwd trolley systeem zijn helemaal ideaal als reistrolley. Deze trolleys beschikken over een telescopisch handvat en wielen en zijn daardoor net zo geschikt als echte reiskoffers.

Een professionele laptop koffer, attache koffer of pilotenkoffer is uw perfecte visitekaartje en is erg praktisch voor het opbergen van uw documenten en laptop. Bekijk de hele collectie laptop trolleys en bestel eenvoudig online.