Pilotenkoffers

Pilotenkoffers

Alles bij de hand, zonder al te veel te hoeven te slepen? Dan heb je een pilotenkoffer nodig. Pilotenkoffers zijn handige koffers op wieltjes gemaakt van synthetisch leer, echt leer of aluminium. Ze zijn stevig en… Lees verder

Alles bij de hand, zonder al te veel te hoeven te slepen? Dan heb je een pilotenkoffer nodig. Pilotenkoffers zijn handige koffers op wieltjes gemaakt van synthetisch leer, echt leer of aluminium. Ze zijn stevig en sterk en bieden voldoende ruimte voor kleding, bagage, laptop of tablet, persoonlijke toiletspulletjes en (reis)documenten. De documenten gaat in een handig, makkelijk te bereiken voorvak, zodat je het zo kunt pakken. Hoewel piloten veelvuldig gebruik maken van deze handige trolleys, hoef je natuurlijk geen piloot te zijn om een pilotenkoffer aan te schaffen. Het is ook heel handig voor vertegenwoordigers, als je zware boeken mee moet nemen naar school of niet mag tillen en makkelijker je spulletje mee wilt nemen. Wat de reden ook is waarvoor je de pilotenkoffer wilt gebruiken, voor iedereen is er een geschikte pilotenkoffer in ons assortiment te vinden.

Populaire pilotenkoffers: aluminium pilotenkoffers, leren pilotenkoffers

Lees minder

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Pilotenkoffers

Een pilotenkoffer heeft zijn naam te danken aan de doelgroep die deze koffer vaak gebruikt, namelijk de piloten. Pilotenkoffers zijn echter voor veel meer doelgroepen geschikt, zo is de pilotenkoffer ideaal voor zakelijke gebruikers. Zowel voor dagelijks gebruik als op zakenreis zijn pilotenkoffers erg praktisch, veelal voorzien van een telescopisch trolleysysteem, wieltjes, laptop compartiment en extra opbergvakken. Pilotenkoffers kunnen tegen een stootje en hebben een stijlvolle en professionele uitstraling en zijn daarom geschikt voor uiteenlopende voor diverse doeleinden. Bijvoorbeeld voor het meenemen van enkele ordners tot aan productsamples.

Aluminium of leren pilotenkoffers

De pilotenkoffers hebben allemaal een eigen uiterlijk. Gemaakt van leer lijken ze op een grote aktetas, compleet met sluitingsgesp aan de voorkant. De leren pilotenkoffers zijn voorzien van diepe natuurlijke kleuren en een glanzende finish. Deze koffers vallen zeker op wanneer je ermee naar de startbaan gaat of gewoon mee op reis bent. Er zijn ook pilotenkoffers van synthetisch leer en van stevige stoffen. Gemaakt van stof zijn ze een stuk lichter, dat kan fijn zijn als je veel moet tillen of zware spulletjes meeneemt. En dan zijn er ook nog aluminium pilotenkoffers. De aluminium koffers zijn licht van gewicht, kunnen tegen een stootje en bieden veel ruimte om je bagage, laptop, fotocamera en andere spullen mee te nemen. Dankzij de bovensluiting heb je een snelle toegang tot je spullen in de koffer.

Dan heb je nog de keuze of je een pilotenkoffer met of zonder trolley uitkiest. De trolley koffer met wieltjes zijn namelijk ook los verkrijgbaar. Of misschien heb je nog een andere koffer bij je op wieltjes, waar je de pilotenkoffer gewoon boven op zet. Waar je voorkeur ook naar uitgaat, we hebben de perfecte pilotenkoffer voor je in onze collectie.

Professionele pilotenkoffer

Prachtige en professionele pilotenkoffers, zeer hoge kwaliteit, veel handige opbergvakken en eenvoudig online te bestellen. Verschillende modellen, merken, kleuren en afmetingen. Prachtige klassieke pilotenkoffers en aktekoffers van leer in de kleur bruin of zwart. Ook is er volop keuze betreffende het materiaal, chique leren pilotenkoffers maar ook robuuste koffers van aluminium.