Laptoptas 15,6 inch

Laptoptas 15,6 inch

Wie net een grotere laptop heeft dan de doorsnee 15 inch, heeft vast een 15,6 inch laptop in huis. Een groter beeldscherm en breder toetsenbord maken het makkelijker om op locatie te kunnen werken. Schrijf je… Lees verder

Wie net een grotere laptop heeft dan de doorsnee 15 inch, heeft vast een 15,6 inch laptop in huis. Een groter beeldscherm en breder toetsenbord maken het makkelijker om op locatie te kunnen werken. Schrijf je verhalen, blogs, werkdocumenten en studiestukken lekker in de achtertuin, bij oma op het balkon of onderweg in een koffiehuis. Waar je ook je foto’s bewerkt of stukken typt, om de 15,6 inch laptop mee te nemen heb je een goede laptoptas nodig. En deze mag natuurlijk modieus en stijlvol zijn. En van hoogwaardig, luxe leer of suède. De 15,6 inch laptoptassen in onze collectie passen altijd bij jouw stijl en laptop. De tassen zijn voorzien van een met schuim gevoerd vak waar de 15,6 inch laptop precies inpast. Dat is belangrijk, want zo blijft je laptop en dus blijven je bestanden veilig tijdens het vervoer. Neem vervolgens met gemak al je favoriete spulletjes mee en je bent helemaal klaar om op locatie lekker te werken.

Populaire 15,6 inch laptoptassen: Burkely, Herschel, MicMacBags

Lees minder

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Groot assortiment 15,6 inch laptoptassen online

Je laptop is erg kostbaar en je wil deze dan ook op de beste manier beschermen. Dit doe je van binnen uit door gebruik te maken van anti virus software en veilig internetten, en van buitenaf door te kiezen voor een goede laptoptas 15,6 inch. Want met de juiste bescherming blijft je laptop altijd optimaal werken. Weet jij al welke laptoptas je wil?

Laptoptas 15,6 inch

Een laptoptas 15,6 inch is geschikt voor de laptop met een beeldschermgrootte van 15,6 inch. Dit zijn onder andere de HP Probook, Omen of Stream, Lenovo, Asus R, Acer Aspire, Dell Vostro en vele andere merken. Je ziet: er is genoeg keus in deze laptops maar nog belangrijker is de laptop optimaal te beschermen. Zo is de laptoptas 15,6 geschikt om je laptop te beschermen tegen stoten van buitenaf. Want dit is iets dat vaker voorkomt dan gedacht. Je loopt met je laptop rond en voor je het weet stoot je er ergens mee tegenaan. De laptop is gevoelig en de beschermende laptoptas vangt de eerste trillingen op.

Bescherming tegen vuil en vocht

Ook moet de laptop goed tegen vuil en vocht beschermd worden. Vuil kan namelijk in de laptop terecht komen waardoor het beeldscherm krassen kan gaan vertonen. In het ergste geval komt er zelfs vuil in de elektronica terecht. Hierdoor kan de laptop gaan haperen. Vocht is nog een aandachtspunt. Een minimale hoeveelheid vocht kan de laptop al buiten werking stellen. Vocht en elektronica gaan namelijk niet goed samen. De 15,6 inch laptoptas beschermt tegen vuil en zorgt ervoor dat opspattend water niet direct met de laptop in aanraking komt. Dat is wel zo een veilig gevoel. Bovendien is de laptoptas 15,6 inch ook nog een handig en gebruik: de laptop kan overal mee naartoe genomen worden zonder gelijk teveel op te vallen.

Weet je nog niet precies welke 15,6 inch laptoptas je moet kiezen? Kijk dan eens naar de laptoptassen van Burkely, MicMacBags en dbramante1928. Kies je daarbij voor de klassieke zwarte laptoptas of ga je voor de kleur bruin, cognac of donkerbruin.