Leren laptoptassen

Leren laptoptassen

540 resultaten

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

540 resultaten

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Leren laptoptassen

Voor iedere laptop en ieder laptopformaat is er een geschikte leren laptoptas verkrijgbaar, er is veel keuze betreffende model, formaat, materiaal en kleur. Kies je voor een klassieke lederen laptop tas of een hippe laptoptas? Het formaat van de laptoptas wordt meestal ook aangegeven in inches, deze maat komt overeen met het formaat van het beeldscherm van de laptop.

Leren laptoptas voor heren of dames?

Er zijn natuurlijk heel veel unisex laptoptassen verkrijgbaar, deze zijn voor zowel dames als heren geschikt. Enkele merken hebben ook leren laptoptassen ontworpen specifiek voor een doelgroep.

Leren laptoptas dames

Als modieuze vrouw besteed je natuurlijk veel aandacht aan je uiterlijk, waarom zou je dan met een saaie leren dames laptoptas lopen? Dit terwijl er heel veel keuze is qua leren laptoptassen voor dames! Prachtige stijlvolle en chique modellen, sommige laptoptassen lijken wel normale handtassen of shoppers maar beschikken toch over een laptopvak waardoor de laptop optimaal beschermd is. Een leren dames laptoptas is ideaal voor dames die een werktas zoeken voor hun laptop maar niet willen inboeten aan klasse.

Leren laptoptas heren

Mannen zijn nu eenmaal praktisch ingesteld, dus moet een leren heren laptoptas in eerste instantie functioneel zijn. Maar steeds vaker willen heren er ook gewoon goed uitzien en letten ook zij steeds meer op hun uiterlijk en outfit. Een leren laptoptas heren moet daarom ook een stoere en stijlvolle uitstraling hebben.

Leren laptoptas 17 inch

Ook al is de trend dat laptops en MacBooks steeds kleiner worden, veel mensen hebben nog een 17 of 17,3 inch laptop. Helaas is de keuze qua leren laptoptassen voor een 17 inch laptop niet zo groot als voor een kleiner formaat laptop, toch hebben we enkele tientallen modellen leren 17 inch laptoptassen in ons assortiment.

Bekijk ons complete assortiment leren laptoptassen en bestel online.