Herschel

GIVE AWAY DAYS

Herschel Supply Co. is een tassenmerk die de afgelopen jaren steeds meer aan populariteit heeft gewonnen bij heel… Lees verder

Herschel Supply Co. is een tassenmerk die de afgelopen jaren steeds meer aan populariteit heeft gewonnen bij heel veel mensen. Herschel is in 2009 opgericht door twee broers, genaamd Lyndon en Jamie Cormack. Het merk is nog redelijk jong, maar het is inmiddels uitgegroeid tot een gerespecteerd merk wanneer het aankomt op tassen. Herschel is vernoemd naar een klein dorpje in Canada, waar de familie van de twee broers vandaan komt. Herschel Supply Co. is natuurlijk vooral bekend om de rugzakken, maar het merk maakt ook andere soorten tassen en accessoires zoals reisartikelen, kaarthouders en portemonnees. De stijl is in het algemeen stoer en de tassen zijn geïnspireerd op een 'outdoor-life' in de natuur, al zijn de tassen natuurlijk ook geschikt voor het stadsleven en kun je hem prima voor je studie of werk gebruiken! Door de handige laptopruimte in de tas, kun je de tas veilig en overal mee naartoe nemen. Herschel biedt levenslange fabrieksgarantie op alle Herschel tassen en accessoires.

Populaire Herschel tassen: Herschel rugzakken, Herschel reistassen, Herschel Little America

Lees minder

373 resultaten

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

373 resultaten

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Complete assortiment Herschel rugzakken

Herschel heeft een aantal bekende modellen rugtassen in de collectie die permanent verkrijgbaar zijn. Een populaire kleur is navy blauw, die erg mooi past bij de bruine (synthetisch) leren riempjes die om de tas heen zitten. Deze kleurencombinatie zie je terug bij meerdere modellen tassen. Verder zie je ook andere klassieke kleurtjes zoals zwart of grijs, gecombineerd met de bruine riempjes. Sommige tassen komen in zwart-kleurige riempjes, dus eigenlijk kun je gewoon een combinatie kleur tas + riempje kiezen die je zelf mooi vindt!

Stoere rugzakken van Herschel

De meeste Herschel rugzakken hebben een stoerdere uitstraling, want veel modellen zijn geïnspireerd op het buitenleven in de bossen van Canada. Je kunt dus vooral tassen verwachten die bijvoorbeeld wat weg hebben van bergsport of hiking. Toch komt Herschel zo nu en dan ook met een aantal vrouwelijke tassen, bijvoorbeeld kleinere rugzakken of tassen met zachtaardigere kleuren als roze of leuke printjes. Maar alle tassen van Herschel zijn gewoon unisex, dus helemaal prima te dragen, ongeacht of je een man of vrouw bent!

Klassieke modellen rugzakken voor jongeren

De ontwerpen van Herschel vallen op door de aandacht die besteed is aan verschillende details. Het merk is namelijk onder andere bekend om de rood met wit gestreepte voering die in elke tas te vinden is. Dit patroontje aan de binnenkant is net zo kenmerkend voor Herschel als het witte etiketje met de merknaam erop geprint, die aan de buitenkant van elke tas bevestigd zit. Veel rugzakken van Herschel hebben verder een handige laptopvak, dat maakt deze laptop rugzakken uitermate geschikt maakt voor bijvoorbeeld scholieren, studenten of young professionals. De speciale kinderrugzakken of school rugzakken Herschel Youth zijn geschikt voor jongens en meisjes die nog naar de basisschool gaan.

Comfortabele Herschel rugzakken

Herschel heeft de rugzakken allemaal voorzien van gewatteerde schouderbanden en rugoppervlakte, wat de tas erg comfortabel maakt om op je rug te dragen. De schouderbanden kun je natuurlijk tot het juiste formaat maken zodat 'ie goed te dragen is. Ook is de stof van sommige modellen rugzakken voorzien van een ademend mesh-materiaal. Dit is ideaal als je de tas op een warme dag gebruikt en bijvoorbeeld een lange stuk moet fietsen. Waar je met een andere rugzak normaal gesproken met een nat bezwete rug aankomt, zul je daar met een Herschel rugzak geen last van hebben!