KEK Amsterdam

KEK Amsterdam

KEK Amsterdam maakt bijzondere muurstickers...verrassend, verfrissend en eigenzinnig. Muurstickers van KEK Amsterdam zijn uniek en zijn zeer geschikt als decoratie voor uw woonkamer, baby- of kinderkamer, slaapkamer of kantoor. Eenvoudig aan te brengen op harde en vlakke ondergronden, zoals gestucte wanden, deuren, meubelen en ramen.

Er zijn verschillende collecties KEK Amsterdam muurstickers, zoals muurstickers met bomen, bloemen, dieren en meubilair. Haal de natuur naar binnen met de levensechte fotoprints van bomen en schattige dieren. Er zijn ook speciale glow-in-the-dark muurstickers, groeimeters en schoolbordstickers. Veel KEK Amsterdam muurstickers worden geleverd inclusief kapstok haken, handig voor het ophangen van een handdoek, jas of tas.

Met de KEK muurstickers fleurt u snel en eenvoudig een kamer op en krijgt deze een frisse en trendy look. De KEK Amsterdam muurstickers hebben een matte afwerking en zijn gemaakt van een dunne muurfolie, zodat er vrijwel geen hoogteverschil is te zien. Het aanbrengen van de muurstickers is zeer eenvoudig en aangezien ze bestand zijn tegen water kunnen ze gemakkelijk schoongemaakt worden.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Nee ik ontvang liever geen korting.