MYOMY

MYOMY

Let’s do good, is de lijfspreuk van alle medewerkers van het tassenmerk MYOMY. Deze drie woorden vertellen waar de ontwerpers, producenten en verkopers van dit Fairtrade merk voor staan. Naast het ontwerpen van tassen zet MYOMY… Lees verder

Let’s do good, is de lijfspreuk van alle medewerkers van het tassenmerk MYOMY. Deze drie woorden vertellen waar de ontwerpers, producenten en verkopers van dit Fairtrade merk voor staan. Naast het ontwerpen van tassen zet MYOMY zich in voor goede voorzieningen in de regio waar de tassen worden geproduceerd. Dit doen ze door in te zetten op onderwijs, gezondheidszorg en watervoorzieningen. Het uiterlijk van de MYOMY tassen is uniek. Eenvoudig en glad aan de buitenzijde, maar voorzien van praktische insteekvakken en afsluitbare vakken met ritsen aan de binnenzijde. Stuk voor stuk zijn het praktische tassen met een cleane uitstraling. Naast de bekende klassieke shopper MY PAPER BAG produceert MYOMY ook kleine handtassen, make-uptassen, portemonnees en rugtassen onder de serie MY CARRY BAG.

Populaire MYOMY tassen: MY PAPER BAGS, MYOMY handtassen, MYOMY shoppers

Lees minder

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Complete assortiment MYOMY tassen

MYOMY Do Goods is een merk dat in 2007 is gestart in Nederland. Verschillende Nederlandse designers hebben iconische Dutch design tassen gemaakt voor dit merk. Voor MYOMY staat het bewust produceren van duurzame, eerlijke tassen voorop. Alle MYOMY tassen worden met de hand gemaakt door lokale ambachtsmensen in fairtrade werkplaatsen. Daardoor kunnen deze mensen een beter bestaan opbouwen waarin gezondheidszorg en scholing aanwezig zijn. Het leer komt van dieren die een goed leven hebben gehad op boerderijen en bij het looien wordt zo min mogelijk gebruik gemaakt van schadelijke chemicaliën. Dit looiproces wordt continu verbeterd, om het drinkwater te beschermen. Met deze manier van werken, wil MYOMY de wereld van fashion verbinden met de wereld om ons heen en zorgen voor een betere wereld, die we met z’n allen kunnen realiseren.

MYOMY tassen

De collectie van MYOMY Do Goods bestaat uitsluitend uit leren tassen en portemonnees. De stijlen van deze bags lopen erg uiteen, omdat verschillende ontwerpers verantwoordelijk zijn voor de verschillende modellen. Elke ontwerper staat voor één stijl, waar meerdere modellen in uitgebracht zijn. Achter elke MYOMY tas zit een eigen verhaal of probleem van de ontwerper. De meeste producten zijn geschikt voor dagelijks gebruik, een aantal modellen is ook geschikt voor op reis. Alle tassen hebben een design waarbij ook is gedacht aan het gebruiksgemak. Het bekendste model tas van MYOMY is de MYOMY PAPER BAG.

De tassen van MYOMY hebben maar weinig onderhoud nodig. Wil je het leer toch reinigen of verzorgen, dan is er een speciale MYOMY conditioner te koop op basis van kokosnoot- en jojobaolie. Ook dit product is uiteraard eco-vriendelijk en biologisch afbreekbaar.

MYOMY Paper Bag

De MYOMY MY PAPER BAG is ontworpen door Ramón Middelkoop. Hij bedacht dat hij een duurzame tas wilde maken die gebaseerd is op de ouderwetse papieren boodschappentas. In de tram zag hij ooit zo’n tas, die gedragen werd door een zwerver. Ondanks al het vuil op de tas, was model nog helemaal mooi van vorm. Nu bestaat er een hele collectie van deze leren MYOMY MY PAPER BAGS, in verschillende kleuren en maten, prachtige dames handtassen, shoppers en rugzakken. MYOMY PAPER BAG is te herkennen aan het rechte, strakke model met een subtiel kartelrandje aan de bovenkant. Met zo’n tas draag je bij aan een betere wereld en je ziet er ook nog eens stijlvol uit.

MYOMY tas

Bekijk de hele collectie van MYOMY tassen of MY PAPER BAG sale en bestel eenvoudig online. Erg populair zijn de MYOMY PAPER BAG Long Handle Zipper en MYOMY PAPER BAG Handbag.