Anti-diefstal rugzakken

Anti-diefstal rugzakken

Wanneer je met een tas vol waardevolle spulletjes erin rondloopt, heb je helaas altijd de kans dat je… Lees verder

Wanneer je met een tas vol waardevolle spulletjes erin rondloopt, heb je helaas altijd de kans dat je slachtoffer wordt van diefstal. Natuurlijk kun je deze kans enigszins verkleinen door bijvoorbeeld je tas altijd in de gaten te houden of de meest waardevolle spullen niet in een vakje te stoppen dat niet afsluitbaar is. En gelukkig bestaan er ook anti-diefstal rugzakken om onze veiligheid een handje te helpen! Een anti-diefstal rugzak is zo ontworpen dat het voor dieven moeilijk is om de tas open te maken en je spullen te jatten. Er zijn verschillende merken op de markt die dergelijke rugzakken maken en XD Design is misschien wel de bekendste producent. Dit Nederlandse merk maakt sinds 2016 de anti-diefstalrugzak genaamd Bobby. Deze rugzak heeft al verschillende prijzen gewonnen, en dat is helemaal terecht! De rugtas heeft namelijk allerlei handige snufjes die het een zakkenroller zo onaantrekkelijk mogelijk maakt om je te bestelen.

Lees minder

43 resultaten

Pagina:
  1. 1
  2. 2

43 resultaten

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Veilige anti-diefstal rugzakken

Het is altijd zeer vervelend als je slachtoffer bent van zakkenrollers, of je nu op een citytrip bent of gewoon onderweg naar je werk bent en in de trein zit. En wat moet je doen als je een toerist in een vreemde stad bent en je geen portemonnee en/of telefoon meer hebt omdat deze gejat zijn?! Om dit doemscenario tot een minimum te beperken, kun je het beste een anti-diefstal rugzak aanschaffen.

Voordelen van een anti-diefstal rugtas

Wat maakt een anti-diefstal tas zo bijzonder? Neem nu bijvoorbeeld de Bobby rugzak van XD Design. Deze rugzak is vernoemd naar de bijnaam voor Engelse politieagenten, dus erg passend voor een veilige rugzak. In 2016 is de Bobby aan de man gebracht dankzij een succesvolle Kickstarter campagne en inmiddels is deze rugzak die je beschermt tegen zakkenrollen wereldberoemd geworden. De Bobby heeft geen zichtbare ritsen, waardoor het voor een dief moeilijk gemaakt wordt om de stiekem tas te openen. Onder de stof waarvan de rugzak gemaakt is, zit een laag van ruim 0,5 millimeter snij-vast materiaal in. Dit maakt het praktisch onmogelijk voor een dief om de tas stiekem open te snijden als je in de metro staat, zonder dat jij er wat van merkt! Aan de achterkant van de rugzak zit een band van elastiek, die je over een trolley heen kan bevestigen. Verder heeft de tas nog meer handige dingetjes zoals een geïntegreerde USB-oplaadpoort en reflecterende strepen aan de buitenkant voor extra veiligheid.

Veel opbergruimte

De meeste rugzakken tegen diefstal hebben zo min mogelijk (zichtbare) vakjes. Waarom? Hoe meer vakjes, hoe meer spullen je erin kan doen en des te eerder je die ook weer kwijt kunt raken. Toch hebben veel rugzakken een aantal 'geheime' vakjes waarin je je spullen kunt stoppen. Bij de Bobby zitten de extra vakjes bijvoorbeeld aan de 'rugkant' van de rugzak, dus het gedeelte dat tegen je rug aan zit als je de rugtas draagt. Hierdoor wordt het zakkenrollers bijna onmogelijk gemaakt om aan de spullen te komen. Je kunt hier dus prima je telefoon, portemonnee en sleutels veilig opbergen.

De antidiefstal backpacks zijn geschikt voor zowel dames als heren en ook erg geschikt om te gebruiken als school rugzak of voor naar je werk. De zwarte rugzakken blijven het populairst, maar vooral onder scholieren zijn de vrolijke felle kleuren ook erg trendy.