Anti-diefstal rugzakken

Anti-diefstal rugzakken

Wanneer je met een tas vol waardevolle spulletjes erin rondloopt, heb je helaas altijd de kans dat je slachtoffer wordt van diefstal. Natuurlijk kun je deze kans enigszins verkleinen door bijvoorbeeld je tas altijd in de… Lees verder

Wanneer je met een tas vol waardevolle spulletjes erin rondloopt, heb je helaas altijd de kans dat je slachtoffer wordt van diefstal. Natuurlijk kun je deze kans enigszins verkleinen door bijvoorbeeld je tas altijd in de gaten te houden of de meest waardevolle spullen niet in een vakje te stoppen dat niet afsluitbaar is. En gelukkig bestaan er ook anti-diefstal rugzakken om onze veiligheid een handje te helpen! Een anti-diefstal rugzak is zo ontworpen dat het voor dieven moeilijk is om de tas open te maken en je spullen te jatten. Er zijn verschillende merken op de markt die dergelijke rugzakken maken en XD Design is misschien wel de bekendste producent. Dit Nederlandse merk maakt sinds 2016 de anti-diefstalrugzak genaamd Bobby. Deze rugzak heeft al verschillende prijzen gewonnen, en dat is helemaal terecht! De rugtas heeft namelijk allerlei handige snufjes die het een zakkenroller zo onaantrekkelijk mogelijk maakt om je te bestelen.

Lees minder

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Veilige anti-diefstal rugzakken

Het is altijd zeer vervelend als je slachtoffer bent van zakkenrollers, of je nu op een citytrip bent of gewoon onderweg naar je werk bent en in de trein zit. En wat moet je doen als je een toerist in een vreemde stad bent en je geen portemonnee en/of telefoon meer hebt omdat deze gejat zijn?! Om dit doemscenario tot een minimum te beperken, kun je het beste een anti-diefstal rugzak aanschaffen. De naam zegt het al, anti-diefstal rugzakken dienen ervoor om jouw spullen te beschermen tegen diefstal. Deze tassen maken het dieven en zakkenrollers zo moeilijk mogelijk om bij de spullen in je tas te komen. “Hoe dan?” zul je vast denken. Door het snijvaste materiaal kan de rugzak moeilijk worden opengesneden met een mes of scherp voorwerp. De vele vakken, ritsen en sluitingen zijn goed verborgen en daardoor is het voor een zakkenroller ontzettend lastig om de tas zomaar open te maken.

Voordelen van een anti-diefstal rugtas

Wat maakt een anti-diefstal tas zo bijzonder? Neem bijvoorbeeld één van de bekendste anti diefstal rugzakken: de Bobby rugzak van XD Design. Deze rugzak is vernoemd naar de bijnaam voor Engelse politieagenten, dus erg passend voor een veilige rugzak. In 2016 is de Bobby aan de man gebracht dankzij een succesvolle Kickstarter campagne en inmiddels is deze rugzak die je beschermt tegen zakkenrollen wereldberoemd geworden. De Bobby heeft geen zichtbare ritsen, waardoor het voor een dief moeilijk gemaakt wordt om de stiekem tas te openen. Onder de stof waarvan de rugzak gemaakt is, zit een laag van ruim 0,5 millimeter snij-vast materiaal in. Dit maakt het praktisch onmogelijk voor een dief om de tas stiekem open te snijden als je in de metro staat, zonder dat jij er wat van merkt! Aan de achterkant van de rugzak zit een band van elastiek, die je over een trolley heen kan bevestigen. Verder heeft de tas nog meer handige dingetjes zoals een geïntegreerde USB-oplaadpoort en reflecterende strepen aan de buitenkant voor extra veiligheid.

Veel opbergruimte

De meeste rugzakken tegen diefstal hebben zo min mogelijk (zichtbare) vakjes. Waarom? Hoe meer vakjes, hoe meer spullen je erin kan doen en des te eerder je die ook weer kwijt kunt raken. Toch hebben veel rugzakken een aantal 'geheime' vakjes waarin je je spullen kunt stoppen. Bij de Bobby zitten de extra vakjes bijvoorbeeld aan de 'rugkant' van de rugzak, dus het gedeelte dat tegen je rug aan zit als je de rugtas draagt. Hierdoor wordt het zakkenrollers bijna onmogelijk gemaakt om aan de spullen te komen. Je kunt hier dus prima je telefoon, portemonnee en sleutels veilig opbergen. Je zou de tas af moeten doen wanneer je bij je spullen wilt. De antidiefstal backpacks zijn geschikt voor zowel dames als heren en ook erg geschikt om te gebruiken als school rugzak of voor naar je werk. De zwarte rugzakken blijven het populairst, maar vooral onder scholieren zijn de vrolijke felle kleuren ook erg trendy. Wanneer je op zoek bent naar een anti diefstal rugzak in een leuke felle kleur, dan zijn er in onze collectie genoeg keuzes! Ga bijvoorbeeld voor een anti-diefstal rugzak van XD Design in het knalgeel, felroze of mintgroen. Uiteraard hebben we ook genoeg neutrale kleuren zoals grijs en (donker)blauw. Staat veiligheid bij jou voorop? Dan is het zeker aan te raden om een anti-diefstal tas aan te schaffen. Wees zakkenrollers te slim af met een rugzak die bestendig is tegen diefstal. Bekijk de anti-diefstal rugtassen in ons assortiment en bestel eenvoudig online.

Anti-diefstal rugzak op reis

Twijfel je nog om je dure camera mee te nemen naar die drukke stad in Azië omdat je bang bent dat deze wordt gestolen? Vind je het lastig om die gezellige, maar drukke markt te bezoeken omdat je bang bent dat je belangrijke spullen het slachtoffer van diefstal worden? Of ben je klaar met het constant moeten opletten op je spullen en wil je niet altijd uit bescherming je handtas(je) heel dichtbij je moeten houden? Dan is een anti-diefstal rugzak een ontzettend goede keuze. Met een anti diefstal backpack heb je weinig omkijken naar je spullen en kun je met een gerust gevoel op pad. Om deze redenen zijn er ook veel mensen die een anti-diefstal rugzak als handbagage gebruiken wanneer ze gaan vliegen. Het is namelijk zo dat men niet makkelijk in jouw rugzak kan komen, dat is niet alleen fijn omdat er dan niks uit gehaald kan worden, maar ook omdat zo er niks in gestopt kan worden. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de enge verhalen die je weleens hoort over dat er op het vliegveld verboden middelen in een random tas van een onschuldige worden gestopt. Een anti diefstal rugzak is dus ideaal voor tijdens het vliegen en op reis. Neem de anti-diefstal tas bijvoorbeeld mee als daypack of handbagage tijdens het backpacken of reizen.