School Rugzakken

GIVE AWAY DAYS

Als je kinderen of jijzelf naar school gaat, dan weet je dat er echt enorm veel mee moet… Lees verder

Als je kinderen of jijzelf naar school gaat, dan weet je dat er echt enorm veel mee moet op een dag. Zware schoolboeken, een goedgevulde etui, de lunch (ook heel belangrijk), een multomap, verschillende schriften en in veel gevallen ook een laptop. Dat is best veel! Daarom heb je een goede school rugtas nodig. Eentje die je niet in de steek laat bij een te overvolle dag. Je wil een rugzak voor school met veel draagcomfort. En natuurlijk moet de tas passen bij jouw stijl. Deze rugzakken voor school, gemaakt van het beste leer, vind je bij ons in de collectie. Tegenwoordig is het heel normaal dat kinderen al vanaf de brugklas hun eigen laptop mee naar school nemen. Je wilt natuurlijk dat de laptop veilig van huis naar school en weer terug wordt gebracht. Wordt er dagelijks een laptop meegenomen? Kies dan voor een van de rugzakken voor school met een laptopvak. Dit vak heeft een speciale, dikkere voering. Deze heeft als functie om de laptop te beschermen tegen botsingen en temperatuurverschillen.

Populaire school rugzakken: laptop rugzakken, Herschel rugzakken, XD Design rugzakken

Lees minder

386 resultaten

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

386 resultaten

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Ruime collectie school rugzakken online

Een rugzak voor school heeft het zwaar te verduren, want het moet nu eenmaal veel schoolboeken dragen in het jaar. Om het gewicht van alle schoolspullen samen goed te kunnen dragen, zijn de rugzakken voor school voorzien van brede draagbanden. Dankzij de bredere draagbanden wordt het gewicht van de boeken in de tas ook beter over je rug verdeeld. En dat verhoogt natuurlijk het draagcomfort.

Meerdere vakken

Een rugtas voor school deel je het beste in wanneer er meerdere vakken in de tas zijn opgenomen. Een rugzak met vakverdeling is bijvoorbeeld handig om mappen en schriften te scheiden van de boeken en de lunch. Helemaal handig is het wanneer de rugzak ook nog eens losse vakken aan de buitenkant heeft zitten die met een handige gesp of drukknoop zijn af te sluiten. Deze vakjes zijn perfect voor mobieltjes en natuurlijk etuis. Wat de specificaties zijn van iedere rugzak wordt per tas beschreven. Ook vind je daar duidelijk of de rugzak een laptopvak heeft of niet. Tegenwoordig is het steeds gebruikelijker om een laptop of MacBook mee te nemen naar school of college, er zijn dan ook diverse merken die prachtige school laptop rugzakken in de collectie hebben, geschikt voor bijvoorbeeld 13 inch, 14 inch, 15 inch, 15,6 inch, 17 inch of zelfs 17,3 inch laptops.

Luxe leer

Leer is een heel fijn materiaal voor een schooltas. Het ademende karakter van het leer zorgt ervoor dat schoolboeken fris blijven. Daarnaast is het gewoon zeer stevig, zodat boeken en andere spullen er makkelijk in opgeborgen kunnen worden. Het duurzame karakter van leer zorgt ervoor dat je lang plezier hebt van de leren rugzak voor school.

Vrolijke kleuren

Hoewel bruine rugzakken heel natuurlijk zijn, willen we vaak toch een tas die onze persoonlijkheid weerspiegelt. En met leer kan dat zeer zeker. Er zijn verschillende kleuren backpacks voor school te koop. Zo zijn er ook zwarte, donkerbruine, grijze rugzakken en zelfs rode en blauwe rugtassen. Zo kun je ook beter zien welke rugzak van jou is. Neem snel een kijkje in de collectie en vind je perfecte rugzak voor school. Erg populair zijn de rugzakken van Herschel, Kipling en XD Design.