Italiaanse tassen

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Italiaanse tas kopen?

Italianen staan bekend om hun liefde voor schoonheid, dit zie je terug in het straatbeeld en in de gedragen kleding en accessoires.

Italiaanse leren tassen

Italiaanse leren tassen zijn over het algemeen zeer luxe en exclusieve leren tassen, op ambachtelijke wijze vervaardigd van hoogwaardig leer. Of je nu kiest voor de klassieke zwarte of bruine tas, of voor de meer in het oog springende rode of groene. De streek Toscane ligt in het hart van Italië en staat bekend om de vele familiebedrijven die volgens eeuwenoude tradities en de moderne technieken prachtige leren tassen fabriceren. Een echte Italiaanse leren tas kenmerkt zich door kwaliteit, de aanschafprijs is weliswaar relatief hoog maar u zult dan jarenlang plezier hebben van een fantastisch product. Italiaans leren tassen worden gemaakt van verschillende soorten leer, de meest gebruikte leersoorten zijn kalfsleer en rundleer.

Italiaanse handtassen

De belangrijkste en grootste modehuizen zijn gevestig in Italië, ook worden daar de meest imposante modeshows gehouden. En op deze catwalks zien we ook ieder jaar weer de laatste tassen trends voor het nieuwe modeseizoen. Italiaanse design handtassen pronken aan de armen van prachtige modellen.

Italiaanse tassen online

Een Italiaanse leren tas bestel je tegenwoordig natuurlijk gewoon online, ons assortiment bestaat o.a. uit Italiaanse aktetassen, damestassen, handtassen en reistassen.