Laptoptas 11,6 inch

GIVE AWAY DAYS

67 resultaten

Pagina:
  1. 1
  2. 2

67 resultaten

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Neem je laptop mee met een laptoptas 11,6 inch

Wanneer je een eigen laptop hebt en je neemt deze regelmatig ergens mee naartoe, dan is het handig om een goede 11,6 inch laptoptas te hebben. Hierin kun jij veilig jouw laptop vervoeren en vaak is er ook ruimte voor andere (kantoor)artikelen. Een laptoptas 11,6 inch is geschikt voor een laptop van dat formaat. Een grotere laptop past er niet in. Heb jij een kleiner formaat laptop? Dan kun je deze er uiteraard in kwijt, maar het apparaat kan door de extra ruimte wel verschuiven.

Verschillende soorten 11,6 inch laptoptassen

Afhankelijk van waar jij jouw laptop mee naartoe neemt, kies je voor een bepaald soort 11,6 inch laptoptas. Neem jij alleen je laptop mee of wil jij ook graag andere spullen kwijt kunnen in de laptoptas. De keuze die jij maakt uit de verschillende 11,6 inch laptoptassen zal daar vanaf hangen. Bedenk dus van tevoren hoe jij de laptoptassen wilt gaan gebruiken. Dit zal het een stuk makkelijker maken om er een uit te kiezen.

Kenmerken van de 11,6 inch laptoptas

Zoals je kunt zien zijn er een hoop verschillende soorten laptoptassen 11,6 inch. Het verschil zit hem niet alleen materiaal en kleur, maar ook de vorm van de tassen. Kies jij voor een schoudertas of maak jij liever gebruik van een rugtas? Ook zijn er speciale laptoptassen. Deze zijn er helemaal op ingericht om jouw laptop en eventuele essentiële kantoorartikelen mee te nemen. Alle tassen zijn van een goede kwaliteit en zullen dus voor lange tijd meegaan.

Heb jij een specifieke laptoptas in gedachten die je graag wilt hebben, maar kun je deze op de website niet zo snel vinden? Neem dan contact op met de klantenservice. Op die manier vind jij de juiste laptoptas waar je naar op zoek bent op de snelst mogelijke manier.

Keuze laptoptassen 11,6 inch

Welke laptoptas kies jij? Bekijk het hele assortiment tassen voor compacte laptops, we hebben traditionele laptoptas modellen maar ook speciale damestassen die ook als normale schoudertas gebruikt kunnen worden. Ben je niet op zoek naar een laptoptas, maar gebruik je liever een laptophoes? We hebben ook meerdere 11,6 inch laptop sleeves, simpel en stijlvol.