Laptoptas 11 inch

Laptoptas 11 inch

78 resultaten

Pagina:
  1. 1
  2. 2

78 resultaten

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Groot assortiment 11 inch laptoptassen online

In het dagelijks leven gebruik je regelmatig een laptop. Niet alleen thuis, maar ook onderweg. Daarom heb je een kleine laptop. Deze is er speciaal voor bedoeld om met je mee te nemen wanneer je onderweg bent of op lokatie werkt.

11 inch laptoptas

Helaas kan een laptop snel beschadigen als je even niet uitkijkt. Daarom wil je hem goed beschermen. Daarvoor heb je een degelijke laptoptas of slanke laptophoes nodig. Voor de kleinere laptops zijn er speciale 11 inch laptoptassen. Een 11 inch laptoptas is precies op maat gemaakt voor je laptop van 11 inch. Zo kan je notebook niet heen en weer schuiven en raakt hij minder snel beschadigd dan in een gewone tas.

Verschillende modellen laptoptassen 11 inch

Het leuke van hippe laptoptassen is dat ze er helemaal niet zo uit hoeven te zien. Het zijn net gewone tassen die je overal met je mee kunt nemen. Doordat niemand ziet dat het een laptoptas 11 inch is, loop je veel minder risico dat iemand zal proberen je tas met kostbare inhoud te stelen. Bovendien loop je er met zo'n tas altijd elegant bij. We hebben overigens ook hele mooie laptoptassen speciaal voor dames en heren.

Laptoptas 11 inch voor je accessoires

Naast de mogelijkheid om je laptop veilig te vervoeren, hebben laptoptassen 11 inch nog een voordeel. Je kunt er behalve je notebook nog meer spulletjes in kwijt. Zo heb je altijd je oplader bij je als je hem nodig hebt. Ook je telefoon, huissleutels en alle andere dingen die je dagelijks met je meeneemt, vinden een plek in een mooie laptoptas 11 inch. Zo hoef je niet meerdere tassen me je mee te dragen.

Draag mogelijkheden 11 inch laptoptassen

Laptoptassen 11 inch gebruik je gemakkelijk als draagtas dankzij de schouderriem die er vaak bij zit. Ook kun je kiezen voor een model met een handgreep, die je soepel in de hand houdt. De laptoptas draagt zo bij aan je eigen stijl. Neem je kleine laptop veilig en comfortabel overal mee naartoe in een 11 inch laptoptas!