Laptoptas 17,3 inch

GIVE AWAY DAYS

De fijnste en meest grote laptop is de 17,3 inch laptop. Het grote beeldscherm maakt bijvoorbeeld fotobewerking en het werken met spreadsheets een stuk fijner. Werk je vaak op locatie of ben je veel onderweg voor het werk, dan heb je een goede laptoptas nodig. Want je wil niet dat je laptop beschadigd raakt, waardoor bestanden verloren gaan. En met deze modieuze leren 17,3 inch laptoptassen kom je ook nog eens stijlvol voor de dag. De tassen bevatten een speciaal vak voor een 17,3 inch laptop, zodat deze niet kan schuiven. Om de laptop vervolgens tegen hitte, warmte en stoten te beschermen is dit vak voorzien van een beschermende zachte voering. Het vak kan worden afgesloten met een rits, dat is wel zo veilig. Verder bieden de 17,3 inch laptoptassen ruimte voor de oplader, een muis, muismat en andere spulletjes die je voor je werk of studie nodig hebt. De leren en suède tassen zijn voorzien van een fijne schouderband voor extra draagcomfort.

Populaire 17,3 inch laptoptassen: dames laptoptas, heren laptoptas, laptop rugzakken

52 resultaten

Pagina:
  1. 1
  2. 2

52 resultaten

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Groot assortiment 17,3 inch laptoptassen online

Met een nieuwe laptop ben je natuurlijk heel voorzichtig, ook tijdens het reizen. Een laptop is er om overal op de computer te kunnen werken en dus neem je jouw laptop dagelijks mee naar werk. Daarom is het fijn als deze goed beschermd is. Voor jouw laptop van 17,3 inch zijn er verschillende modellen 17,3 inch laptoptassen verkrijgbaar: stevige tassen met foam die optimale bescherming bieden. Met en zonder extra vakken aan de binnen- of buitenkant voor al je paperassen, schrijfbenodigdheden en kabels. Zo combineer je een tas voor je laptop met een aktetas voor je overige kantoorbenodigdheden.

Leren 17,3 inch laptoptas

Of je nu op zoek bent naar een zakelijke laptoptas in een mooie leren uitvoering, of een wat sportiever model voor op vakantie of in je vrije tijd, hier vind je een laptoptas met de juiste afmetingen van een materiaal naar jouw keuze. Naast sportieve 17,3 inch laptop rugtassen zijn er hele vrouwelijke modellen verkrijgbaar in de vorm van een oversized handtas, zodat ook je 17,3 laptoptas helemaal aansluit bij jouw stijl. Dit model vereist wel een laptop sleeve om je laptop goed te kunnen beschermen. Heb je meer dan genoeg te dragen, dan kun je ook kiezen voor een mooie 17,3 inch laptop trolley.

Laptop mee in het vliegtuig

Veel laptoptassen zijn uitermate geschikt om mee te nemen in het vliegtuig, zowel qua afmetingen als voor een optimale bescherming. Tijdens het reizen kan je bagage nogal wat schokken en stoten te verduren krijgen en zeker je laptop moet op zo'n moment goed verpakt zijn, want schade kan je duur komen te staan. Alleen al voor je laptoptas van 17,3 inch vind je op Marington.nl tientallen modellen van verschillende kleuren en materialen. De laptoptassen voor 17,3 inch laptops zijn o.a. verkrijgbaar in de kleuren zwart, bruin, donkerbruin, grijs en cognac. Zo neem je voortaan zorgeloos jouw 17,3 inch laptop overal mee naartoe, zelfs tijdens lange reizen.