Leren aktetassen

GIVE AWAY DAYS

Hou je ook zo van een grote, overzichtelijke tas om mee te nemen naar je werk? Een tas waarin alles past, zoals je laptop, A4 documenten in bijbehorende mapjes, je agenda, mobiele telefoon en natuurlijk een paar pennen, is de aktetas. De perfecte werktas, want alles wat je nodig hebt gaat erin mee. De tassen zijn voorzien van handvatten zodat je ze gemakkelijk aan de hand of arm kan dragen. Sommige zijn zelfs zo groot dat je de tas met beide hengsels om je schouder kan dragen. Vind je het prettig om je tas aan de schouder te dragen, dan zijn er ook aktetassen met een in lengte verstelbare schouderband. Dat is ook wel weer fijn.

Populaire leren aktetassen: laptoptassen, dames aktetassen, heren aktetassen

494 resultaten

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

494 resultaten

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Leren aktetassen

De aktetas is van oudsher een soort grote envelop waarin belangrijke documenten, ofwel aktes, werden bewaard en meegenomen. Om dit goed te kunnen doen, werden de meeste aktetassen voorzien van meerdere vakjes, zodat documenten of contracten niet door elkaar konden komen. Handig hè. De moderne leren aktetassen hebben uiteraard de kenmerkende indeling, maar ze zijn veel multifunctioneler. Zo kun je in een leren aktetas tegenwoordig ook je laptop meenemen of een tablet. En nog meer spulletjes uiteraard die je nodig hebt voor een dag op het werk.

Mooie kleuren

De leren aktetassen hebben een modern uiterlijk. Er zijn in onze collectie aktetassen voor mannen en aktetassen voor vrouwen en tassen die iedereen kan gebruiken. Naast een bijzonder design zijn de leren aktetassen ook nog eens voorzien van bijzondere kleuren. Val eens op en kies in plaats van voor zwart eens voor blauw, groen of rood. Hou je meer van bruintinten? Kies dan voor taupe, beige, cognac en donkerbruin. Ook heb je nog de keuze uit glanzend leer, mat leer of fluweelzacht suède. Zo is er voor iedereen een perfecte lederen aktetas te vinden in onze collectie.

Bent u op zoek naar een leren aktetas voor uw werk of studie? Een klassiek model of toch een trendy model in een opvallende kleur? Wilt u naast documenten en andere spullen ook een laptop in uw leren aktetas opbergen, kies dan een leren aktetas met een speciaal beschermend laptopcompartiment. Bekijk ons complete assortiment leren aktetassen en bestel online. Veel verschillende modellen, merken en kleuren.