Staande lampen

Staande lampen

Ben je op zoek naar een mooie staande lamp? Bekijk ons complete assortiment staande lampen en bestel eenvoudig online.

Zeer groot assortiment & veel staande vloerlampen uit voorraad leverbaar.
Hoogste kwaliteit staande lampen hout tegen scherpe prijzen.
Bestel eenvoudig binnen 2 minuten, zonder een account aan te maken.
Veilig betalen via je eigen bank, achteraf betalen ook mogelijk.
Gratis verzending vanaf €100 en met Track & Trace van PostNL.
Snelle levering: lampen die op voorraad zijn en voor 14.00 besteld worden heb je de volgende werkdag al in huis.
Persoonlijke klantenservice: 7 dagen per week, snel antwoord op alle vragen via klantenservice@marington.nl.

Resultaten: 14 artikelen

Resultaten: 14 artikelen

Complete assortiment staande lampen online

Op hoofdlijn wordt er onderscheid gemaakt tussen moderne en klassieke staande lampen of vloerlampen. Tegenwoordig is het niet altijd vanzelfsprekend dat een moderne lamp bij een modern interieur hoort en een klassieke lamp bij een klassiek interieur.

Staande lamp hout

Onder de staande lampen zijn de driepootlampen erg populair. Je kunt de moderne en klassieke driepootlampen het best op basis van kleur en design typeren. Zo hebben moderne lampen over het algemeen vaak een metaal- of witte kleur terwijl klassieke driepootlampen een wat bruinere kleur hebben. Denk bijvoorbeeld aan kleuren zoals roestbruin of brons. De staande lampen kunnen dus voor zowel beide interieurs gebruikt worden, het kan juist zelfs een fraai contrast opleveren. De tijdloze vormgeving van de vloerlampen zorgen ervoor dat ze in zowel moderne als klassieke interieurs toegepast kunnen worden.

Multifunctionele staande lampen

Staande lampen of driepootlampen kun je laten opvallen in je interieur of het juist een klein detail laten vormen. Zo zijn vloerlampen ideaal als sfeerverlichting maar kunnen ze ook dienen als het functionele licht bij het lezen of werken. Kies je dus liever voor een robuuste lamp of toch voor een exemplaar dat dient als leeslamp? Verder kun je met een vloerlamp een donkere hoek van de kamer verlichten, de aandacht op een plek vestigen of de lamp functioneel gebruiken bij het lezen van een boek of tijdschrift op de bank. Je kunt ze natuurlijk ook voor meerdere dingen tegelijkertijd gebruiken!

Staande lamp industrieel

Vloerlampen kunnen de uitstraling van een woonkamer net dat beetje extra geven. De driepoot lamp is dé vloerverlichting van nu. Er zijn diverse soorten driepootlampen. Zo heb je verschillende soorten, maten en stijlen die elk in een ander interieur passen. Wil je bijvoorbeeld een industriële sfeer creëren in je woonkamer, dan is de traditionele driepootlamp hiervoor uiterst geschikt. De poten zijn hierbij vaak van hout en hebben een beetje een gebruikt of versleten karakter.

Bekijk de hele collectie van staande lampen en bestel eenvoudig online.

Nee ik ontvang liever geen korting.