XD Design

XD Design

Als je vaak onderweg bent, dan is het belangrijk dat je spullen veilig opgeborgen zitten. Wist je dat… Lees verder

Als je vaak onderweg bent, dan is het belangrijk dat je spullen veilig opgeborgen zitten. Wist je dat er iedere dag opnieuw over de hele wereld zo'n 400.000 mensen slachtoffer van zakkenrollers zijn? Of je nu op reis bent in een vreemd land, of gewoon in Nederland in de bus zit op weg naar je werk, je wilt uiteraard niet dat je bestolen wordt! Gelukkig heeft XD Design daartoe nu een oplossing gevonden. XD Design is een Nederlands merk dat anti-diefstal rugzakken maakt. Ze hebben kantoren over de hele wereld en de ontwerpers hebben al meer dan dertig jaar ervaring. De Bobby, zoals de anti-diefstal rugzak heet, is het bekendste product van XD Design. Deze rugzak werd in 2016 geïntroduceerd en is verkrijgbaar in verschillende varianten. Inmiddels heeft de befaamde Bobby rugzak ook al verschillende prijzen in de wacht gesleept, waaronder een Red Dot Design Award. De anti-diefstal rugzak zit vol met handige snufjes, waaronder allerlei geheime vakjes en een geïntegreerde USB-poort.

Lees minder

51 resultaten

Pagina:
  1. 1
  2. 2

51 resultaten

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Complete XD Design rugzakken collectie

De XD Design Bobby, ontworpen en gemaakt door het Nederlandse designmerk XD Design, is een speciale anti-diefstal rugzak. De ontwerpers van XD Design startten een Kickstarter campagne in 2016 om geld op te halen voor het produceren van de rugzak. Het idee van zo'n anti-diefstal rugzak sprak zoveel mensen aan dat XD Design dankzij Kickstarter meer dan 700.000 binnenbracht! De rugzak bestaat nu pas twee jaar, maar is onverminderd populair!

XD Design anti-diefstal rugzakken

De rugzakken zijn gemaakt van een bepaald materiaal dat snij-bestendig is. Dit wil zeggen dat ze heel erg lastig open te krijgen zijn met een mes of ander scherp voorwerp. Daarnaast is de rits niet zichtbaar vanaf de buitenkant, waardoor het dieven ook extra lastig wordt gemaakt. De rits waarmee de tas wordt geopend, zit aan de achterkant van de rugtas bevestigd. Je kunt de rugzak dus alleen openmaken als je de rugzak van je rug af doet. Ook is het materiaal van de rugzak waterafstotend, wat natuurlijk ook wel erg handig is als je door een plotselinge regenbui moet.

XD Design Bobby

De Bobby van XD Design is dus niet alleen diefstal-proof en waterproof, maar ook superhandig in gebruik! Zo heeft de anti-diefstal rugzak een geïntegreerde USB oplaadpoort. Deze aansluiting zit aan de buitenkant van de rugzak, waaraan je bijvoorbeeld een powerbank kunt verbinden. Deze powerbank stop je in de tas zelf, waardoor je je telefoon kunt opladen terwijl je tas gewoon dicht zit.

XD Design rugzak

XD Design heeft verder ook gedacht aan de indeling van de vakjes. Vanaf de buitenkant zijn er namelijk geen vakken zichtbaar, zodat de kans ook kleiner wordt dat dieven ermee aan de haal gaan. Naast de 'grote' opening die alleen vanaf de achterkant van de rugzak te openen is, heb je aan de rugzijde van de rugzak ook nog eens drie kleine opbergvakken. Aan de zijkant zitten ook nog twee vakken, waar je bijvoorbeeld je telefoon, paspoort of portemonnee in kwijt kan.

De XD Design rugzakken zijn geschikt voor zowel dames als heren en ook erg geschikt om te gebruiken als school rugzak of als laptop rugzak voor naar je werk. De zwarte rugzakken zijn erg populair, maar voor scholieren zijn de vrolijke felle kleuren ook erg hip.